100e klant voor BLOXS software!

Het gaat goed met het jonge BLOXS Software uit Utrecht. Onlangs werd de 100e klant aangesloten! En die relatie is het vastgoedbeheerbedrijf van 123Wonen.nl.
 

Het gaat goed met het jonge BLOXS Software uit Utrecht.

Onlangs werd de 100e klant aangesloten! En die relatie is het vastgoedbeheerbedrijf van 123Wonen.nl.

Jan van Haren, salesmanager bij BLOXS, reed naar het oosten van het land om de medewerkers van 123Wonen.nl te verrassen met een taart.

Sinds de oprichting van BLOXS Software in 2015 heeft het bedrijf snel een dominante positie weten te veroveren binnen het landschap van softwaresystemen voor vastgoedbeleggers en -beheerders. Die positie heeft het weten te veroveren omdat BLOXS uniek is. Allereerst beschikt BLOXS over een volledig geïntegreerde financiële module. Er is dus geen extern boekhoudpakket meer nodig en er kan een onbeperkt aantal administraties in gevoerd worden. Daarnaast is de implementatie zeer snel te realiseren, ook al wordt voor iedere klant, groot of klein, alles specifiek ingericht en afgestemd op de behoeften van de betreffende klant. Tot slot is er ruimte voor maatwerk. Het pakket wordt weliswaar constant doorontwikkeld, maar bedrijven hebben zo nu en dan specifieke wensen.

Bij 123Wonen.nl wordt dat beaamd door Esther Bols. “De implementatie verliep inderdaad snel. Hoewel we pas kort geleden gestart zijn met BLOXS, zien we nu al dat we meer overzicht hebben en tijd besparen.”

www.123wonen.nl

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties