Ausems Vastgoed en Bloxs Software intensiveren samenwerking

Ausems Vastgoed ontzorgt vastgoedbedrijven met technische adviezen, het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en het doen van aankoopkeuringen en inspecties volgens NEN-normeringen.
Ausems

Dick Ausems is eigenaar en oprichter van vastgoedadvies- en vastgoedmanagementbureau Ausems Vastgoed. Ausems Vastgoed ontzorgt vastgoedbedrijven met technische adviezen, het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en het doen van aankoopkeuringen en inspecties volgens NEN-normeringen. Daarnaast levert Ausems ‘Assetlog’; software waarmee de vastgoedmanager ondersteund wordt op het gebied van preventief onderhoud, de bewaking van wet- en regelgeving en het borgen van het (technische) gebouwdossier.

Focus op kwaliteit

Vanuit de visie dat het echt anders moet, is Ausems zijn bedrijf 11 jaar geleden gestart. “Ik werkte op dat moment met name in het Property Management. En net als bij veel collega property managers was ik steeds meer tijd kwijt aan allerlei randzaken, waardoor er gebrek aan focus ontstond voor hetgeen waar het eigenlijk om gaat; de technische adviezen, de MJOP’s en de keuringen en inspecties. Ik hecht bovengemiddeld veel waarde aan kwaliteit. En de kwaliteit wordt beter als je focust op en meer tijd kunt nemen voor je eigenlijke werk. Daarom ben ik voor mezelf begonnen”, vertelt Ausems. Inmiddels is Ausems Vastgoed uitgegroeid tot een organisatie met vier vaste medewerkers en een dynamische schil van meerdere (eveneens vaste) partners. “Alle vier hebben we een installatietechnische achtergrond, waarmee we zeker op dat gebied heel goed kunnen adviseren en ondersteunen”, vertelt Ausems.

Samenwerking met Bloxs

Dennis Gubbels, CEO en medeoprichter van Bloxs Software: “Bloxs is uitgegroeid tot een geavanceerd ERP-systeem voor Vastgoedbeleggings- en Property Management Organisaties. Onze software heeft een sterke focus op innovatieve functionaliteiten en automatisering van (onder andere) het contract- en financieel management. Steeds vaker melden relaties van Bloxs zich eveneens met vraagstukken die betrekking hebben op diepgaand technisch vastgoedmanagement, waaronder de vervaardiging van MJOP’s. Om meerdere redenen verwijzen we die relaties inmiddels graag door naar Ausems. Ten eerste weten wij dat Ausems Vastgoed niet alleen streeft naar een hoge kwaliteit, maar die ook daadwerkelijk levert. Bovendien beschikt Ausems over de mogelijkheid om de MJOP’s te maken met behulp van vrijwel alle verkrijgbare software op dat gebied. In nagenoeg alle situaties kan de klantvraag dus perfect ingevuld worden.

Volgende efficiëntieslag

De financiële output van de MJOP’s is onderdeel van de volledige budgetteringen van vastgoedorganisaties. En die budgetteringen worden gemaakt in Bloxs. Dat werkt perfect. Hoewel het tot een minimum beperkt is, komt er nu nog wat handwerk kijken bij het exporteren van de cijfers van de MJOP’s naar Bloxs. Inmiddels zijn we echter aan het onderzoeken of we, ongeacht met welke software de MJOP’s gemaakt zijn, de output in één format kunnen krijgen”, aldus Ausems. Daarmee is de cirkel rond. Met een minimum aan inspanning is de klant namelijk compleet ontzorgd, verzekerd van een hoge kwaliteit en heeft online en 24/7 inzicht in, en volledige controle over de technische en financiële gegevens en forecasts.

Over Ausems

vastgoedadvies- en vastgoedmanagementbureau Ausems Vastgoed. Ausems Vastgoed ontzorgt vastgoedbedrijven met technische adviezen, het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en het doen van aankoopkeuringen en inspecties volgens NEN-normeringen. Daarnaast levert Ausems ‘Assetlog’; software waarmee de vastgoedmanager ondersteund wordt op het gebied van preventief onderhoud, de bewaking van wet- en regelgeving en het borgen van het (technische) gebouwdossier.

Over Bloxs Software

Binnen Bloxs Software B.V. wordt innovatieve software ontwikkeld voor Vastgoedbeleggings- en Property Management Organisaties. De producten, waaronder een complete, op SAAS (Software as a service)
gebaseerde ERP- oplossing, automatiseren vastgoedprocessen, genereren inzicht en zijn eenvoudig in gebruik.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Vastgoedjournaal.nl

 

Table of Contents
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll naar boven

  Test het zelf, maak hier een demo account aan.

  Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

  Gegevens voor jouw demo account:

  (Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties