Biloxi Vastgoed heeft unieke positie

Vastgoed aankopen, renoveren en vervolgens weer verhuren, dat is de main focus van Biloxi Vastgoed. Naast de herontwikkeling van vastgoed, houdt Biloxi zich ook bezig met vastgoedbeleggingen en er is een dochteronderneming die gespecialiseerd is in vergunningsaanvragen. Nadat zijn vader Biloxi Vastgoed heeft opgericht, heeft Nico van Ruller zes jaar geleden de directie van Biloxi Vastgoed overgenomen en nu staat hij aan het roer van deze groeiende organisatie.

Biloxi is gevestigd in Amsterdam en exploiteert voornamelijk vastgoed in Amsterdam. “Maar we sluiten de rest van Nederland niet uit. Biloxi belegt in en ontwikkelt vastgoed in heel Nederland, maar heeft dus een sterke focus op Amsterdam”, vertelt Van Ruller.

Alles onder een dak

Door de combinatie van property management en de kennis van vergunningen is Van Ruller in een bijzondere positie. “Als we potentieel aan te kopen vastgoed gaan bezichtigen weten we al vrij snel wat er mogelijk is. Een dakkapel, uitbouw of andere uitbreidingsmogelijkheden, dat zien wij heel snel. Daarnaast hebben we een architect in huis, waardoor we niet hoeven te wachten op een extern persoon. Alles verloopt dus altijd enorm vlot en we merken dat ook verkopers dat ontzettend waarderen.”, vertelt Van Ruller.

 

Altijd overzicht dankzij Bloxs

Sinds 2016 maakt Biloxi gebruik van Bloxs software. “In de dagelijkse werkzaamheden gebruiken al onze medewerkers Bloxs heel veel. Nadat ik ’s ochtends mijn mail en Funda heb bekeken, ga ik altijd direct naar Bloxs. We gebruiken het voor veel verschillende doeleinden: voor de facturatie van de huurcontracten en onze andere klanten, maar bijvoorbeeld ook voor de inkoop en al onze rapportages van de vastgoed portefeuilles. Bovendien beschikken we real time over alle winst- en verliesrekeningen en zijn de jaarstukken van al onze bedrijven in februari al klaar. Het scheelt echt veel tijd, plus we hebben altijd een actueel overzicht van onze boekhouding en daarmee de status en prestaties van al onze vastgoedportefeuilles”, vertelt Van Ruller enthousiast.

 

Groei, maar goed onderbouwd

De komende jaren wil Van Ruller de portefeuille rustig en goed onderbouwd gaan uitbreiden. “We focussen ons op Amsterdam en dat is niet makkelijk. Maar tegenwoordig is geen enkele stad makkelijk. Dus dat zien we niet per se als uitdaging.” Bloxs wordt ook ingezet tijdens de voorgenomen groei. “Doordat we continu actueel inzicht hebben, weet ik altijd hoe we ervoor staan en wat onze mogelijkheden zijn. Dat geeft ons een enorme snelheid bij onze aan- en verkoopbeslissingen. Het klinkt misschien gek, maar dat geeft rust.”

Scroll naar boven

Test het zelf, maak hier een demo account aan.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties