Bloxs breidt uit in Le Mirage in Utrecht

Bloxs breidt haar kantoor in februari uit in Le Mirage in Utrecht. Waar we eerder op de 14e verdieping waren gevestigd, verhuizen wij nu naar de 10e verdieping naar een drie keer zo groot kantoor.
 

In de afgelopen jaren is Bloxs uitgegroeid tot dé ERP-specialist voor Vastgoed en is het team flink uitgebreid. De komende jaren verwacht Bloxs nog verder door te groeien waardoor de nieuwe kantoorruimte ook geschikt is voor de toekomst en past bij de groeiambities van het bedrijf. CEO Dennis Gubbels kijkt uit naar de verhuizing: “We bedienen steeds meer, maar ook steeds grotere organisaties. Met het nieuwe kantoor sorteren we uiteraard voor op de verwachte groei, maar bieden we medewerkers en klanten ook meer en uitgebreidere faciliteiten.”

Le Mirage in Utrecht is een modern kantoor dat is ontworpen door het Amerikaanse Architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Het heeft een strategische ligging in Utrecht, uitgebreide voorzieningen en ook internationale allure. Door de centrale ligging is dit ook ideaal om jong en hoogopgeleid personeel aan te trekken. Zeker op het gebied van IT en consultancy verwacht Bloxs veel nieuwe collega’s te verwelkomen.

Vanuit het vernieuwde kantoor zal Bloxs per 1 februari 2023 verder gaan met haar ambitie om vastgoedorganisaties in Nederland te helpen om gamechangers in de markt te worden.

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties