Bloxs introduceert: No Hands Real Estate Management’

Bloxs introduceert een nieuwe term in de vastgoedmarkt: ‘No Hands Real Estate Management’. Na jaren van ontwikkeling, hard werken en een nieuwe architectuur in de software, is het nu mogelijk om handsfree vastgoed te beheren. Vanuit de visie om No Hands Real Estate Management mogelijk te maken, is Bloxs 5 jaar geleden gestart en nu is het zo ver!
 

Met ‘No Hands Real Estate Management’ worden de processen van indexeren, factureren, bankverwerking, aanmanen en het maken en verwerken van huurafrekeningen volledig geautomatiseerd en dus zonder tussenkomst van een mens uitgevoerd. Zelfs eventuele correspondentie die uit deze processen volgt, wordt zonder tussenkomst van mensenhanden aangemaakt en verzonden.

Gebruiker kiest zelf de mate van automatisering

Vanzelfsprekend kunnen alle tussenliggende processtappen wel of niet geautomatiseerd worden. De gebruiker kiest dus zelf de mate van automatisering die past bij de organisatie. Bovendien vinden er, eveneens geautomatiseerd, veel controles plaats en is er te allen tijde de mogelijkheid om in te grijpen in het proces. Tevens kunnen onverhoopte correcties gemaakt worden. In de basis is het echter zo dat als de medewerker de gegevens van een huurcontract éénmaal correct heeft ingevoerd, het proces volledig geautomatiseerd en non stop kan plaatsvinden.

Dennis Gubbels’ visie

Dennis Gubbels, oprichter en CEO van Bloxs: “in mijn ogen moeten Property Managers bezig zijn met de huurderstevredenheid en de financiële forecasting de vastgoedonderneming(en). De vaak omslachtige werkzaamheden van het financiële property management zijn echter veelal hetzelfde van aard en komen periodiek terug. Ze lenen zich er daarom perfect voor om vergaand te automatiseren. Dat levert niet alleen enorm veel tijdwinst en dus een betere marge op, het gebeurt ook nog eens foutloos.

Geen mensenhand meer aan te pas

Bloxs Software automatiseert nagenoeg het volledige proces van de contractadministratie binnen het Property Management en de financiële huishouding die daaruit volgt. “Tussen het moment van invoeren van de gegevens van een huurcontract en het beëindigen van dat contract, hoeft er geen mensenhand meer aan te pas te komen”, legt Gubbels uit.

Vanuit de frustratie ontstaan

“Met de introductie van No Hands Real Estate Management wordt de volgende efficiëntiestap in Property Management gezet. Vanuit mijn ervaring als Property Manager weet ik hoeveel frustratie en werk het oplevert als je zelf moet denken aan het feit dat je op een knopje moet drukken om processen te starten en alles moet controleren en accorderen. Terwijl je eigenlijk alleen maar op zoek bent naar afwijkingen of menselijke fouten. Waarom zou je bijvoorbeeld een factuur, een boeking of aanmaning nog moeten bekijken als de achterliggende formules en de bijbehorende werkzaamheden in feite altijd hetzelfde zijn? Vanaf nu zorgt Bloxs ervoor dat na de invoer van de contractgegevens al deze terugkerende processen automatisch worden uitgevoerd en word je door Bloxs alleen nog opmerkzaam gemaakt op eventuele afwijkingen”, licht Gubbels toe.

Kunstmatige Intelligentie

Sinds enkele jaren zet Bloxs Kunstmatige Intelligentie in om bovenstaande, maar ook andere werkzaamheden van de Property Manager uit te voeren of de Property Manager te ondersteunen. Zo bevat Bloxs ‘Scan en Herken software’ voor inkoopfacturen. De software zet niet alleen de inkoopfacturen klaar voor controle, maar leert ook van wat een gebruiker zelf nog aanvult of aanpast binnen zo’n factuur. Dat wordt herkend zodat een volgende keer de software deze actie zelf al uitgevoerd heeft voor de gebruiker.

“Met alle automatiseringsprocessen komen ook weer veel nieuwe data beschikbaar. Als onze klanten deze data combineren met andere economische- en vastgoeddata, kan met behulp van Kunstmatige Intelligentie bijvoorbeeld voorspellingen van huur- en koopprijzen gemaakt worden. En dat is enorm waardevol voor in het acquisitie- en dispositieproces”, vertelt de CEO.

Over Bloxs

Bloxs ontwikkelt innovatieve software voor professionele Vastgoedbeleggingsorganisaties en Property Management Organisaties. Bloxs omvat vele functionaliteiten op het gebied van CRM, alle soorten gebouwen en contracten en beschikt als enige (Nederlandse) ERP-softwareleverancier voor de vastgoedsector over een volledig geïntegreerde, op vastgoed afgestemde, financiële basis. Een afzonderlijk boekhoudpakket is daarom niet nodig. Onze producten automatiseren vastgoedprocessen, genereren inzicht en zijn eenvoudig in gebruik.

 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties