Bloxs maakt eerste stappen in No Hands Real Estate Management

Bloxs zet een nieuwe stap in haar credo ‘Meer vastgoed beheren in minder tijd’! Met een combinatie van perfect op elkaar afgestemde functionaliteiten kunnen de hoofdprocessen van het financiële vastgoedbeheer volledig geautomatiseerd worden. Hiermee is er geen tussenkomst van mensenhand meer nodig.
 

Benieuwd naar ‘No Hands Real Estate Management’?

Met ‘No Hands Real Estate Management’ worden de processen van factureren, bankverwerking, aanmanen en indexeren volledig geautomatiseerd en dus zonder tussenkomst van een mens uitgevoerd.

Vanzelfsprekend kunnen alle tussenliggende processtappen wel of niet geautomatiseerd worden. U kiest dus zelf de mate van automatisering waar u zich comfortabel bij voelt. Bovendien vinden er veel controles plaats, er is te allen tijde de mogelijkheid om in te grijpen in het proces en kunnen onverhoopte correcties gemaakt worden. In de basis is het echter zo dat als de medewerker de gegevens van een huurcontract éénmaal correct heeft ingevoerd, het proces volledig geautomatiseerd en non stop kan plaatsvinden. Hieronder volgt per stap welke functionaliteiten op dit moment al vallen onder ‘No Hands real Estate management’ en wat het nou eigenlijk inhoudt.

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties