Bloxs realiseert Gamechangers in vastgoedbranche

Tijdens de tweede deelname van Bloxs als standhouder op de PROVADA stond alles in het teken van het worden van een Gamechanger. Met de slogan ‘we change the real estate management game’ stelt Bloxs dat zij met hun innovatieve software het vastgoedmanagement veranderen. Dit leidt tot een enorme voorsprong voor professionele vastgoedbeleggers en property management organisaties die deze innovaties toepassen. Tijdens de PROVADA waren de automatiseringsmogelijkheden en deze innovaties dan ook het gesprek van de dag.
 

Trots op award winnaars

“Een markt wordt alleen veranderd wanneer de visie ook in de praktijk gebracht wordt”, legt Bas Janssen van Bloxs uit. “Gelukkig zijn er voorlopers die de nieuwste technieken durven te gebruiken en daarmee de theorie bewijzen. Deze partijen maken ook echt het verschil in de markt, leggen de juiste focus en groeien als kool! Deze vooruitstrevendheid mag beloond worden en daarom reiken wij sinds dit jaar de Gamechanger awards uit, we zijn ontzettend trots op de winnaars.”

In de categorie Hyperautomation, won de organisatie die haar continu terugkerende processen zo ver automatiseerde dat er vaak geen mensenhand meer aan te pas hoeft te komen. Riva Rentals won deze award en toonde aan dat zij door automatisering zowel de kwaliteit als het persoonlijke contact met huurders en verhuurders hebben verbeterd!

Rockfield Real Estate ging in de categorie Data-Analytics met de award aan de haal. Zij wisten data uit de gehele organisatie aan elkaar te verbinden en door te vertalen tot inzicht. Het werkplezier is enorm verhoogd omdat ze snel antwoord hebben op alle relevante vragen. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren aan hun huurders en investeerders.

De awards hebben mensen wel wakker geschud. Zo wilden de winnaars direct na de uitreiking al van elkaar leren om zich ook op het andere vlak te kunnen ontwikkelen. Daarnaast was er ook veel enthousiasme van anderen om de prijs in de wacht te slepen. Die kans is er volgend jaar weer. Bloxs helpt in de tussentijd haar klanten om deze stappen te zetten.

 

Innovatie op het Future Plein

Bas Janssen kijkt terug op een succesvolle tweede deelname van de PROVADA: “Het programma op het innovatieplein PROVADA Future was goed georganiseerd en wij hebben als Bloxs ook ons aandeel geleverd om de kwaliteit en mate van innovativiteit op het plein verder te verhogen. Tijdens de tweede dag mocht ik op het podium staan bij de sessie ‘Digitalisering in de vastgoedmarkt’. Aan de volle zaal te zien was het overduidelijk dat de markt nog altijd zoekende is op dit gebied. Terwijl er toch bewezen innovatieve oplossingen in de markt zijn.

De PROVADA kende recordaantallen bezoekers, op de stand hebben we dan ook veel gesprekken mogen voeren. Natuurlijk is het extra leuk als tevreden klanten langskomen om ons te complimenteren. Dat is uiteindelijk toch waar je het voor doet.

Wij kijken al uit naar de volgende PROVADA! “

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties