Bloxs Software en Deloitte starten samenwerking in projectmanagement en Business Intelligence

Bloxs Software en Deloitte MKB zijn partners geworden op het gebied van projectmanagement en Business Intelligence (BI). Onlangs is deze samenwerking getekend en zullen de bedrijven elkaar versterken op het gebied van Bloxs implementaties en de inzet van Power BI bij klanten. Op deze manier voldoet Bloxs nog beter aan de (informatie)behoeften van een bepaald segment klanten en profiteert Deloitte van een verdere specialisatie op de software- en vastgoedmarkt dankzij Bloxs.
 

Implementatie

Het implementeren van software in een vastgoedbedrijf is een aanzienlijk traject. Er zijn immers grote hoeveelheden data die moeten worden overgezet en werkzaamheden die moeten worden geautomatiseerd. Daarnaast heeft het veelal een grote impact op de organisatorische inrichting van het vastgoedbedrijf. Daarom is het belangrijk dat alles volgens planning verloopt. Deloitte vervult bij deze projecten de projectleidersrol en geeft richting aan en bewaakt de implementatieplanning. “Wij hebben diverse klanten die het vanuit verschillende overwegingen prettig vinden om tijdens de implementatie projectmanagement gescheiden te houden van de inrichting van functionaliteiten en de training van medewerkers. Dankzij de samenwerking met Deloitte voorzien wij in die behoefte.” Aldus Dennis Gubbels, CEO van Bloxs Software.

 

Business intelligence

Naast projectmanagement werken Bloxs en Deloitte ook samen op het gebied van Business Intelligence. Deloitte ondersteunt Bloxs klanten bij het inrichten en trainen van Power BI rapportages en dashboards waarmee de directie en teams in één oogopslag en real-time op een visuele manier inzicht hebben in de gewenste stuurinformatie of Key Performance Indicators (kpi’s). Zo kunnen er klantspecifieke rapportages gemaakt worden waarmee de voor de organisatie belangrijke kengetallen in één of meerdere dynamische dashboards zichtbaar gemaakt kunnen worden. De praktijk laat zien dat dat enorm divers kan zijn; van de Debt Yield, tot aan de Leegstandswaarde en van gemiddelde huurprijs tot aan de solvabiliteit van de ondernemingen.

Mark Hoogerheide, Manager MKB Digital bij Deloitte vult aan: “Door de samenwerking tussen Bloxs en Deloitte MKB beschikken onze vastgoedklanten over één multi-disciplinair team die kan adviseren over alle facetten van de business. Met de komst van Microsoft Power BI en de koppeling met Bloxs is data gedreven beslissingen nemen nu toegankelijk elke type vastgoedorganisatie.”

 

Over Deloitte ​

Bij Deloitte MKB Accountancy & Advies werken wij samen aan uw duurzame groei in een snel veranderende wereld. Met 300+ collega’s en 15 kantoren in Nederland bieden we het midden- en kleinbedrijf een breed en geïntegreerd dienstenpakket op het gebied van accountancy, digitalisering, belastingadvies en fusies & overnames.

Het Digital Advisory team begeleid ondernemingen bij het  professionaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen, managementrapportages & data-analyses.

 

Over Bloxs software

Bloxs heeft het ultieme All-in-One beheerplatform voor de professionele Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties ontwikkeld. Bloxs Software stelt vastgoedbeleggers en -beheerders in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen. De All-in-One software bevat oplossingen op het gebied van relatiebeheer, gebouwen, contracten, techniek en rapportages. Bovendien beschikt Bloxs als enige (Nederlandse) ERP-softwareleverancier voor de vastgoedsector over volledig geïntegreerde en op vastgoed afgestemde financiële functionaliteiten. Alle processen rondom alle stakeholders, de objecten en de financiële administratie worden met één applicatie ondersteund.

 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties