BLOXS Software reikt voor het eerst Gamechanger awards uit tijdens PROVADA

Binnen vastgoedmanagementorganisaties zijn er enorm veel processen actief. Nog steeds worden enorm veel handelingen handmatig uitgevoerd. Bloxs Software helpt klanten om die processen te automatiseren waardoor klanten in gemiddeld wel meer dan 40% tijdwinst boeken en vervolgens hogere omzetten realiseren. Gelijktijdig wordt ontzettend veel data gegeneerd, door die data te analyseren kunnen strategische keuzes gemaakt worden.
 

Door te automatiseren en objectieve beslissingen te nemen op basis van data worden bedrijven echte gamechangers binnen de vastgoedsector. Maar wie zijn nou wie zijn de voorlopers en veranderen de markt?

Speciaal daarvoor heeft Bloxs de Gamechanger awards in het leven geroepen en reiken die uit tijdens de PROVADA. Hiermee worden de bedrijven die het meest vooruitstrevend zijn met haar IT-processen beloond. De gamechanger awards worden uitgereikt in 2 categorieën: Hyperautomation en Data Analytics.

Gamechanger award – Hyperautomation:

Hyperautomation is een slimme combinatie van Artificial Intelligence en Robotisering. Hierdoor kunnen veel processen geautomatiseerd worden tot op het niveau waarbij er geen tussenkomst van de mens meer nodig is. Bloxs heeft hyperautomation toepasbaar gemaakt voor het vastgoedbeheer in de vorm van ‘No Hands Real Estate Management’.

De winnaar van deze award zal een absolute early adopter van deze technieken zijn. In alle hoofdprocessen van hun property management zijn de automatiseringsmogelijkheden van Bloxs vergaand doorgevoerd en werken ze op basis van ‘No Hands Real Estate Management’. Waarmee de winnaar een groot voordeel behaald in de uitvoering van haar werkzaamheden.

Gamechanger award – Data-Analytics:

Alle data die je continue genereert is ontzettend waardevol. Maar dit geldt alleen als je de data ook inzichtelijk maakt. Bloxs zorgt ervoor dat alle data goed gestructureerd en automatisch gegeneerd wordt. Daarbij wordt de data ook eenvoudig ontsloten voor Business Intelligence (BI).

De vastgoedorganisatie die zijn data het best inzichtelijk maakt, en daarmee stuurt op zowel de organisatorische processen als de waarde van het vastgoed zal de award in ontvangst mogen nemen. Daarmee onderscheid de organisatie zich in het informeren van haar stakeholders en het maken van de juiste beslissingen.

De uitreiking

Wil je weten wie de winnaars zijn en wat deze vooruitstrevendheid hen oplevert? Kom dan op dinsdag om 13.45 uur naar de stand van Bloxs op het innovatieplein PROVADA Future in hal 11. Tijdens de feestelijke uitreiking worden de awards aan de winnaars overhandigd. Daarbij wordt uiteraard verteld hoe je zelf een echte gamechanger kunt worden en natuurlijk kom je te weten hoe jouw vastgoedorganisatie volgend jaar kan winnen!

Over Bloxs

Bloxs heeft het ultieme All-in-One beheerplatform voor de professionele Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties ontwikkeld. Bloxs Software stelt vastgoedbeleggers en -beheerders in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen. De All-in-One software bevat oplossingen op het gebied van relatiebeheer, gebouwen, contracten, techniek en rapportages. Bovendien beschikt Bloxs als enige (Nederlandse) ERP-softwareleverancier voor de vastgoedsector over volledig geïntegreerde en op vastgoed afgestemde financiële functionaliteiten. Alle processen rondom alle stakeholders, de objecten en de financiële administratie worden met één applicatie ondersteund.

 

 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties