Business Intelligence tools worden steeds belangrijker!

Een nieuwe samenwerking op Business Intelligence-gebied is gestart! Victa en Bloxs software gaan samenwerken. Bestaande klanten van Bloxs die al gebruikmaken van de PowerBI-oplossingen krijgen een verbeterd dashboard en kunnen hun dashboard nog verder personaliseren met Victa. Bloxs-gebruikers die nog geen PowerBI gebruiken, kunnen van de diensten van Victa gebruik maken om in één keer een gepersonaliseerd dashboard neer te zetten.
 

Volgens Jeffrey Harkema, sales consultant bij Victa, gaan Business Intelligence-oplossingen de komende jaren een steeds belangrijkere rol spelen: “ik denk dat iedereen binnen 5 tot 10 jaar de werkdag begint met het openen van zijn BI dashboard en vanuit daar aan het werk gaat.” Veel bedrijven hebben nog geen idee wat ze in huis hebben aan data die ze kunnen inzetten. “Op het moment dat mensen ontdekken dat ze zo’n schat aan data hebben, maar niet weten wat ze ermee moeten, dan komen ze naar ons. Wij ontzorgen dan in het opzetten van een dashboard, advies in welke software het beste past en hoe ze het dashboard goed blijven onderhouden.”

 

Business Intelligence is onmisbaar in de vastgoedsector

Business Intelligence oplossingen zijn er in alle soorten en maten “Voor iedere mkb’er of groter is BI al interessant”, vertelt Harkema. Voor de vastgoedsector is er specifiek ook veel mogelijk. “Een vastgoedontwikkelaar heeft met het juiste dashboard alles snel inzichtelijk. Zo zie je wat er speelt in zijn portefeuille, welke kosten er zijn en welke zaken aandacht nodig hebben”. Maar ook op het gebied van property management kun je veel inzichtelijk maken. “Denk aan de prijzen per vierkante meter in verschillende gebieden. Waar zitten de kansen in je portfolio, en waar is er minder potentieel?”, vertelt Harkema.

Bloxs en Business Intelligence

Onlangs hebben Victa en Bloxs software samen de eerste case samen afgerond. “We werken nu kort samen, maar de eerste resultaten zijn goed. De basis van Bloxs is een heel goed uitgangspunt. Vanuit de software kunnen we heel veel data halen die we eenvoudig inzichtelijk maken”, legt Harkema uit. “Het bestaande PowerBI dashboard van Bloxs hebben we ook onder handen genomen en verbeterd. Hiermee is de basis van een verbeterd dashboard gelegd, en hoeven we alleen nog per klant het laatste deel te personaliseren. Zodat de gebruiker precies inzichtelijk heeft wat hij/zij wil zien.”

Over Victa

Victa heeft de tools en meer dan 10 jaar ervaring om je te begeleiden tijdens de reis met Data Analytics. Data Analytics tools bieden de mogelijkheid om relevante data op het juiste detailniveau en volgens de tijdlijn van de klant te presenteren aan het senior management, financiële executives, sales, operationele managers en meer.

Bovendien zorgt Victa ervoor dat kritieke inkomsteninformatie beschikbaar is voor rapportage via gesloten processen die de juiste informatie leveren die je op tijd nodig hebt.

Over Bloxs software

Bloxs heeft het ultieme All-in-One beheerplatform voor de professionele Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties ontwikkeld. Bloxs software stelt vastgoedbeleggers en -beheerders in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen. De All-in-One software bevat oplossingen op het gebied van relatiebeheer, gebouwen, contracten, techniek en rapportages. Bovendien beschikt Bloxs als enige (Nederlandse) ERP-softwareleverancier voor de vastgoedsector over volledig geïntegreerde en op vastgoed afgestemde financiële functionaliteiten. Alle processen rondom alle stakeholders, de objecten en de financiële administratie worden met één applicatie ondersteund.

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties