Geautomatiseerde rapportages: beter en veel sneller

Geautomatiseerde rapportages: beter en veel sneller

In een tijd waarin de economie 24 uur per dag doordraait, stellen vastgoedbeleggers steeds hogere eisen aan vastgoedbeheerders. Zo verwachten niet alleen institutionele beleggers, maar ook particuliere vastgoedbeleggers dat rapportages sneller dan ooit worden aangeleverd. Bovendien mogen dit geen standaardrapportages zijn. Men verwacht dat de rapportages op maat zijn gesneden, volledig naar de wensen van de belegger.

Bespaar tijd op uw rapportages

Het maken en aanleveren van rapportages is een tijdrovende bezigheid. Bovendien is het eigenlijk overbodig. Het kan tegenwoordig namelijk veel moderner, geheel automatisch, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Met de applicatie van BLOXS Vastgoedsoftware kunnen uw beleggers de gewenste informatie 24 uur per dag en 7 dagen per week bekijken. Deze informatie is realtime, actueler kan niet. Als een belegger de rapportages op gezette tijden in zijn mailbox wil ontvangen, is het mogelijk een volledig geautomatiseerd proces te creëren.

Goed voor uw klantenbinding

Uw afnemers hoeven niet meer te wachten op de periodieke rapportages en kunnen de informatie realtime, op elk gewenst moment van de dag inzien. U verhoogt hiermee niet alleen uw serviceniveau, maar ook de tevredenheid van uw beleggers. Het is een eenvoudige manier om uw klanten aan u te binden en het bespaart u nog tijd ook. Tijd die u vast anders kunt invullen.

Wilt u weten wat automatische rapportage voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers!

We helpen je graag! Bel ons via +31(0)30 290 1377 of mail naar info@bloxs.com

Scroll naar top

Zeker weten dat je de juiste keuze maakt?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste software te gebruiken voor uw vastgoed. We bieden daarom graag de mogelijkheid een gratis demo omgeving uit te proberen. Bekijk hier hoe Bloxs eruit ziet en welke functionaliteiten wij bieden.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Property management software

ERP voor vastgoed
Hyperautomation voor vastgoed
Data-analytics voor vastgoed
demo omgeving

Maak hier live je eigen demo-account aan.