Hoger rendement met een huurdersportaal

Met een goed ingericht huurdersportaal kunnen vastgoedbeheerders en vastgoedbeleggers fors besparen op hun kosten voor informatievoorziening. Immers, u zult minder gebeld worden door huurders die vragen hebben over contracten, facturen, betalingen of reparatieverzoeken. Dit levert u direct een flinke tijdwinst en daarmee een kostenbesparing op. Daarnaast draagt een huurdersportaal positief bij aan de tevredenheid van uw klanten, omdat u meer service kunt bieden.
 

Meer service en tevreden klanten

Met een huurdersportaal hebben huurders 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot hun gegevens. Zij kunnen relevante informatie raadplegen en blijven betrokken bij de voortgang van reparatieverzoeken, storingen of klachten. Met een huurdersportaal biedt u meer service, dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk een beter imago voor u als vastgoedbeheerder of –belegger.

Huurdersportaal op maat

Om een huurdersportaal efficiënt en effectief in te zetten, is het belangrijk dat deze op maat wordt ingericht naar uw wensen. Het huurdersportaal moet naadloos aansluiten bij uw doelstellingen. BLOXS kan dit voor u verzorgen, waarbij wij gebruikmaken van een ‘best practice’ aangevuld met uw wensen.

Domvast over het huurdersportaal van BLOXS

Vastgoedbeheerder Domvast in Utrecht neemt binnenkort het nieuwe huurdersportaal van BLOXS vastgoedsoftware in gebruik. Femke Lagarde van Domvast: “Wij willen onze huurders zoveel mogelijk de keuze geven over de manier waarop ze met ons communiceren. Via de telefoon verloopt dit tot nu toe prima. Wij zetten het huurdersportaal dus primair in om ons serviceniveau en de tevredenheid van onze huurders te vergroten. Daarbij hadden wij een aantal specifieke eisen, waaraan het portaal moet voldoen. Zo moet het portaal niet alleen nu, maar ook in de toekomst qua informatieverstrekking en functionaliteit kunnen worden aangepast aan onze wensen. Bij BLOXS vastgoedsoftware is dit allemaal mogelijk.”

Wilt u weten wat een huurdersportaal voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties