Empower your success with Hyper-automation

Door gebruik te maken van ‘Artificial Intelligence’ (AI) en ‘Robotic Proces Automation’ (RPA) kunnen steeds meer processen geautomatiseerd worden. Maak een demo aan en bekijk het brede scala aan mogelijkheden.

hyperautomation banner

Hyper-automation empowers your ambitions

Door AI en RPA kunnen wij repetitieve processen volledig automatisch afhandelen zonder tussenkomst van jouw medewerkers. Denk hierbij aan de facturatie, de indexatie, de servicekosten, de huurafrekeningen of het verwerken van aanmaningen of bankmutaties. Door hyper-automation kunnen bijvoorbeeld de volgende vijf processen volledig worden geautomatiseerd zonder dat er manuele acties aan te pas komen.

open_api_01

Factureren

Vanuit contractgegevens wordt alle relevante informatie opgehaald en periodiek verwerkt tot een concept factuur per contract, volledig geautomatiseerd. Wanneer er geen afwijkingen zijn ten opzichte van voorgaande facturen, wordt de factuur automatisch goedgekeurd. Ook de bijbehorende financiële boeking wordt gemaakt en de uiteindelijke factuur wordt verstuurd naar de huurder.

bankmutaties

Bankmutaties verwerken

Alle bankmutaties worden dagelijks automatisch ingelezen en daarbij wordt herkend bij welke bij- en afschrijvingen zij horen. De betreffende factuur wordt gekoppeld, de betaling wordt verwerkt en de financiële boeking wordt gemaakt.

help

Aanmaningen verwerken

Na het automatisch uitgevoerde bankmutatie proces, is bekend welke huurder te laat is met betalen. Volledig automatisch wordt een eerste, tweede en laatste herinnering in concept klaargezet. Bij het automatisch goedkeuren van de herinneringen volgt het daadwerkelijk verzenden van de aanmaning. Na het onbetaald blijven, wordt er een medewerker op de hoogte gebracht om voor het eerst tijdens dit proces pas handmatig actie te ondernemen.

indexeren

Indexeren

Een onbeperkt aantal indexeringsmethoden kan worden geconfigureerd. Het huurcontract wordt gekoppeld aan één van deze methodieken. Indexeringen worden ruim vóór de indexatiedatum automatisch in concept klaargezet. Zodra de indexeringspercentages zijn gepubliceerd en automatisch ingelezen, worden de concepten goedgekeurd, de huurcontracten aangepast, de financiële boekingen gemaakt en de brieven aan de huurders verstuurd.

waarombloxs

Huurafrekeningen maken

Het opstellen, verwerken, goedkeuren en verzenden, inclusief de beheervergoeding is een volledig geautomatiseerd proces. Dit werkt als volgt: wanneer de kosten en de opbrengsten van de voorgaande huurafrekening binnen de geconfigureerde marges vallen, wordt de concept huurafrekening automatisch goedgekeurd. De huurafrekening, inclusief alle bijbehorende documenten wordt automatisch verzonden. De betaling van het saldo en de beheervergoeding wordt direct in een betaalbatch klaargezet.

Bekijk video

Wat hyper-automation voor CRMD heeft kunnen betekenen

Yor Berkhout, Directeur: Wij hebben intensieve processen zoals huurkosten- en servicekostenafrekeningen volledig kunnen automatiseren. Deze afrekeningen staan ieder begin van de maand voor ons klaar – zonder fouten. Hierdoor kunnen wij nu veel vaker in het beheerde vastgoed aanwezig zijn, want uiteindelijk maakt dat bij CRMD het verschil.

Play video
interview_001
u003cdiv style=u0022padding:56.25% 0 0 0;position:relative;u0022u003eu003ciframe src=u0022https://player.vimeo.com/video/955958052?badge=0u0026amp;autopause=0u0026amp;player_id=0u0026amp;app_id=58479u0022 frameborder=u00220u0022 allow=u0022autoplay; fullscreen; picture-in-picture; clipboard-writeu0022 style=u0022position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;u0022 title=u0022Bloxs x CRMD ondertiteldu0022u003eu003c/iframeu003eu003c/divu003eu003cscript src=u0022https://player.vimeo.com/api/player.jsu0022u003eu003c/scriptu003e

De voordelen

  • Maak gebruik van AI en RPA
  • Verregaande proces automatisering
  • Voorkom handmatig werk
  • Maak routinetaken overbodig
  • Geen fouten meer
  • Creëer meer tijd
data-analytics banner image

Data Analytics

Het vermogen om trends te begrijpen, risico’s te beheren en kansen te identificeren is een krachtig instrument om je strategie snel aan te kunnen passen aan de wensen van de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kunnen vastgoedorganisaties veel sneller gedetailleerd inzicht verkrijgen en weloverwogen beslissingen nemen.