Kan Property Management nog zonder Artificial Intelligence?

Dankzij ChatGPT kom je dagelijks berichten tegen over Artificial Intelligence (AI). Als je het nieuws volgt lijkt het vooralsnog een feestje te zijn van de Big Tech bedrijven. Echter, vele property managers maken al iedere dag gebruik van AI. Deze techniek is toegepast in hun vastgoedbeheerprocessen. De organisaties die AI toepassen onderscheiden zich van hun concurrenten en weten snel te groeien. Beheerders die nog geen gebruik maken van AI, zullen zich moeten afvragen hoe lang er nog een markt zal zijn voor hen.

 

 

No Hands Real Estate Management is de toekomst
Door gebruik te maken van Artificial Intelligence kunnen veel terugkerende processen, die nu vaak nog handmatig worden uitgevoerd door vastgoedbeheerders, compleet worden geautomatiseerd. Met ‘No Hands Real Estate Management’ worden onder andere de processen van indexeren, factureren, bankverwerking, aanmanen en het maken en verwerken van huurafrekeningen volledig geautomatiseerd en dus zonder tussenkomst van een mens uitgevoerd. Eventuele correspondentie die uit deze processen volgt, wordt zonder tussenkomst van mensenhanden aangemaakt en verzonden. Zelfs het maken van servicekostenafrekeningen behoort tot de verleden tijd.

Hoger rendement, betere kwaliteit en service door AI
Het automatiseren heeft positieve gevolgen voor je vastgoedorganisatie. Door de tijd- en kostenbesparing kun je een hoger rendement realiseren. Ook lever je een hogere kwaliteit aan jouw huurders en beleggers. Alles wordt namelijk op gezette tijden afgehandeld en foutkansen worden geminimaliseerd. Daarnaast is aangetoond dat door het wegvallen van periodiek terugkomende administratieve taken het werk van jouw collega’s een stuk aangenamer wordt. Kortom, waarom zou je niet profiteren van het gebruik van AI in jouw vastgoedbeheer?

Moderniseren voor het te laat is
Wil je als vastgoedbeheerder dus voorop lopen, dan is het nu echt tijd om te moderniseren. Doe je dit niet, dan word je ingehaald door je concurrenten. Om deze modernisering te laten slagen heb je zelf geen ontwikkelaars of whizzkids nodig. Je hoeft alleen nog maar de juiste softwarepartner te selecteren!

Zet nu dus de stap voor het te laat is. Er is inmiddels al door ChatGPT aangetoond dat een computer veel sneller (en slimmer) is dan de mens. Het zou zonde zijn om daar niet van te profiteren.

 

 

 

 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties