Meet the Bloxs’er: Bart den Biesen

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we één van onze ontwikkelaars aan je voor: Bart den Biesen.
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand: Bart den Biesen, één van onze ontwikkelaars.

Hi Bart, stel jezelf eens voor.

“Hi, nou ik ben Bart, 26 jaar oud en ik kom uit Beneden-Leeuwen.”

Wat is je functie precies bij Bloxs?

“Ik ben softwareontwikkelaar. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het maken, ontwikkelen en onderhouden van onze software. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de infrastructuur waar Bloxs op draait. Dat is in grote lijnen wat ik doe en dat doe ik al zo’n drie jaar.”

Wat is je meest memorabele Bloxs-moment?

“Oeh, dat is een goede. Dat is voor mij de ISO 27001 certificering. Maar ook het live gaan van de nieuwe architectuur en dat goed draaiend hebben en uitrollen is voor mij een mooi moment. Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij de nieuwe architectuur en daar is veel tijd in gaan zitten.”

En wat is nou typisch Bloxs voor jou?

“Dat is toch wel dat we alles zo simpel mogelijk willen houden. Daarnaast merk je echt dat iedereen altijd wel voor elkaar klaarstaat en dat we allemaal doorgaan als het wat lastiger wordt. We werken wel met complexe materie, maar dat delen we vaak op in kleine stapjes en het geheel zo langzaam op.”

Even over jezelf, waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

“Nou, eigenlijk liever niet. Net als mijn collega Jan 😉.”

Dat is duidelijk, wat is dan je allergrootste hobby?

“Dat is eigenlijk mijn werk. Ik ben een typisch geval van je hobby, je werk maken.”

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken met Bloxs?

“Ik vind dat we nu al een mooi platform hebben, waar de gebruikers al hun taken mee kunnen uitvoeren. Met Bloxs kunnen we veel mensen in hun werk ontzorgen zodat zij de focus kunnen houden op groei en ondernemen. Ik vind het vooral heel leuk om mooie software te bouwen. Mooie software wordt voor mij gedefinieerd door de mensen die het gebruiken. Software moet altijd functioneel zijn.”

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties