Meet the Bloxs’er: Bas Janssen

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we één van onze salesmanagers aan je voor: Bas Janssen
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand: Bas Janssen, één van onze salesmanagers.

Hi Bas, stel jezelf eens voor.

“Hi, ik ben Bas Janssen. Hoe oud ik ben? Pff, ik ben nu op precies zo’n leeftijd dat je dat niets meer uitmaakt . Ik ben één van de salesmanagers bij Bloxs. Ik doe dit samen met Jan, ik ben daarbij verantwoordelijk voor het noordelijke deel van Nederland” 

Hoe lang doe je dat werk al? 

“Ik werk nu ruim een jaar voor Bloxs. Mei 2019 ben ik begonnen.” 

Wat is typisch Bloxs voor jou? 

“Typisch Bloxs is om de dingen heel simpel te maken en als we iets maken, doen we het goed. Wij roepen niet zomaar dat we iets hebben, als we een functie hebben dan zit het ook goed in elkaar. Onderling is het vooral staand lunchen en slap ouwehoeren.” 

Wat hoop je in de toekomst te bereiken met Bloxs?

“Ik denk dat we de komende tijd het succes gaan proeven van de lijn die we nu uitzetten. De naamsbekendheid groeit. We komen steeds meer bekend te staan als een betrouwbare en innovatieve partij. Over 5 jaar zitten we bij alle grote kantoren wel in het hoofd en zijn we hopelijk de nummer 1 vastgoedbeheersoftware in Nederland geworden.”

Even over jezelf, wat je is beste gerecht?

“Ik vind mijn eigen varkenshaasspiesjes erg lekker. Die marineer ik zelf, in de zomer gaan ze op de barbecue en in de winter gril ik ze binnen. Een ideaal recept wat je met veel kunt combineren!”

Waar kun jij jezelf helemaal in verliezen?

“Paardrijden, om precies te zijn springen. Van jongs af aan ben ik met paarden opgegroeid en nog steeds train ik drie keer per week. Ik heb mijn eigen paard bij mijn ouders in de wei staan. Ik vind het heel leuk om met een jong paard aan de slag te gaan, vers uit de wei en deze vervolgens helemaal op te leiden zodat ik er vervolgens zonder problemen mee kan wegrijden. Ook vind ik het fantastisch om een plan te maken voor een wedstrijd, door de eigenschappen van mijn paard te kennen, het parcours te analyseren en zo de winnende strategie te vinden.”

En heb je nog een onontdekt talent?

“Het is niet echt een onontdekt talent, maar ik merk dat ik steeds handiger word. Voorheen vond ik mezelf niet heel handig, maar op dat vlak ben ik mezelf aan het ontwikkelen. Zo heb ik laatst zelf een konijnhok gebouwd en vorig jaar een thuiswerkkantoor. Maar misschien dat ik het nog eens leuk vind om te gaan presenteren.”

Heb je verder nog een hobby?

“Paardrijden is natuurlijk een grote hobby. Daarnaast geniet ik er ontzettend van om met mijn kinderen bezig te zijn. Ik haal daar veel energie en plezier uit. Heerlijk om op die manier even je hoofd leeg te maken.”

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties