Meet the Bloxs’er: Fijtse Vos

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we een van onze mede-oprichters aan je voor: Fijtse Vos.
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Eén voor één stellen we onze Bloxs’ers aan je voor. Deze keer: Fijtse Vos, medeoprichter van Bloxs.

Hi Fijtse, stel jezelf eens voor!

“Nou, ik ben Fijtse, 49 jaar oud en ik kom uit Brabant. Ik heb een tijdje in Almere gewoond, maar inmiddels ben ik weer terug bij mijn roots. Hier woon ik samen met mijn vriendin en ben ik naast mijn werk bezig met mijn hobby’s.”

Wat doe je precies bij Bloxs?

“Ik stond samen met Dennis Gubbels aan de wieg van Bloxs. En nog steeds voer ik samen met Dennis de directie van Bloxs, waarbij ik hoofdzakelijk verantwoordelijk ben voor de technische en financiële kant van de software. Ik bouw mee aan het bedrijf, aan het team en aan de software. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen met plezier en energie naar zijn/haar werk komt en met nog meer enthousiasme naar huis gaat. Iedereen moet lekker in zijn vel zitten en zich onderdeel voelen van het team. Daar bouw ik ook graag aan.”

Wat is tot nu toe je meest memorabele Bloxs-moment?

“Goh, dat zijn er veel. Misschien wel het moment waarop er voor meer dan 1 miljard aan kale jaarhuur door de Bloxs-omgeving loopt. Maar ik ben ook ontzettend trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en dat we nu echt de stap naar de top van de markt aan het zetten zijn. Daarnaast vind ik het heel mooi om dagelijks met een jong enthousiast ontwikkelteam aan onze software te bouwen.”

En wat hoop je in de toekomst nog te bereiken met Bloxs?

“Europa in! Op de Nederlandse markt hebben we inmiddels een mooie markpositie veroverd, het wordt tijd dat de rest van de wereld ook kennis gaat maken met ons concept ‘No Hands Real Estate Management’. Europa is dan een hele logische eerste stap.”

Wat meer over jezelf, wat is je hobby?

“Eigenlijk alles wat te maken heeft met bouwen. Meubels maken, verbouwen of modelspoorbouw. In modelspoortreinen kan ik mezelf redelijk verliezen. Mijn zolder is daar inmiddels te klein voor en daarom heb ik in mijn schuur alles opgebouwd. Ik vind vooral de variatie die je zelf kunt aanbrengen heel tof en het wordt ook steeds uitgebreider. Tegenwoordig kun je van alles programmeren, waaronder de snelheid, remvertraging, etc. Kortom: ook in de modelspoortreinen heeft ‘No Hands Modelspoor rijden’ zijn intrede gedaan! 😊”

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties