Meet the Bloxs’er: Jan van Haren

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. We trappen af met Jan van Haren. Eén van onze salesmanagers.
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. We trappen af met Jan van Haren. Eén van onze salesmanagers.

Hi Jan, stel jezelf eens voor.

“Hoi, ik ben Jan van Haren, 50 jaar oud. Ik ben geboren in Nijmegen, op mijn achttiende ben ik naar Den Bosch verhuisd om daar commerciële economie te studeren aan Avans Hogeschool. Inmiddels woon ik samen met mijn 14-jarige dochter in Berkel-Enschot.”

Vertel eens, wat is je functie precies bij Bloxs?

“Ik ben salesmanager bij Bloxs. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van nieuwe klanten en potentiële klanten enthousiasmeer voor Bloxs.”

En hoe lang doe je dat al?

“In juni werk ik 4 jaar voor Bloxs. Ik ben al vrij lang onderdeel van het team. Ik heb Bloxs de afgelopen jaren echt zien groeien, zowel als bedrijf als hoeveelheid klanten.”

Welk moment is je tot nu toe het meest bijgebleven?

“Dat was in 2017, toen we de 100e klant binnenhaalden. Toen ik begon bij Bloxs was het echt nog een start-up, toen we die 100e klant binnenhaalden was dat voor mij een flinke mijlpaal. Hiermee lieten we zien dat we aan het groeien waren en dat het concept aansloeg. Zo kreeg ik zelf de bevestiging dat ik een goede stap had gezet en op de goede plek zit.

Wat is voor jou nou typisch ‘Bloxs’?

“Dat is voor mij dan toch de informele sfeer die er onderling is. Dat, samen met gevoel dat we iets aan het opbouwen zijn met zijn allen. Hiervoor heb ik altijd bij grote bedrijven gewerkt, terwijl we nu meer aan het pionieren zijn en samen iets opbouwen. Dat vind ik mooi.”

Wat wil je in de toekomst graag nog bereiken met Bloxs?

“Doorgaan met waar we nu mee bezig zijn en zo de grootste van Nederland worden.”

Even over iets anders Jan, waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

“Ik word liever niet wakker gemaakt ‘s nachts.”

Dat is duidelijk, haha! Wat is verder je allergrootste hobby?

“Dat is wielrennen. Ik fiets al sinds mijn 12e en ik kan me er helemaal in verliezen. Ik stap zo’n vijf tot zes keer per week op de fiets. Ik fiets het hele jaar door, zelfs in de winter. Gemiddeld fiets ik zo’n 10.000 kilometer per jaar. Daarnaast lees ik er ook veel over, volg verschillende wielerrondes en kijk zelfs de herhalingen. Ik ben een echte wielergek.”

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties