Meet the Bloxs’er: Kevin van der Wurff

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we één van onze Consultants aan je voor: Kevin van der Wurff.
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand: Kevin van der Wurff, Implementatie Consultant bij Bloxs.

Hi Kevin, stel jezelf eens voor.

“Hoi, ik ben Kevin, 32 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in Utrecht. Ik ben al een aantal keer verhuisd, maar altijd binnen Utrecht. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin en ons dochtertje van 1,5 jaar oud.” 

Hoe ben je bij Bloxs terechtgekomen? 

Na mijn middelbare school ben ik eerst een jaar gaan reizen naar AustraliëDaarna ben ik bedrijfskunde gaan studeren en vervolgens heb ik marketing gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Het leukste aan marketing vond ik de data-analyses. Ik ben van mening dat je beslissingen moet nemen op basis van data in plaats van op gevoel. Na mijn studie heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt en zo ontdekt wat ik leuk vind. Na een paar jaar ben ik terechtgekomen bij Bloxs. Vooral het data-gedeelte in mijn werk vind ik heel leuk. Het mogen leren van verschillende rapportagetools, dat vind ik het allerleukste.” 

Wat is je functie bij Bloxs en wat houdt dat in? 

“Ik ben Implementatie Consultant bij Bloxs, dat doe ik nu ongeveer drie jaar. In het begin werkte ik vooral intern bij Bloxs en vervolgens ben ik gaan groeien en mocht ik steeds meer naar klanten toeNu begeleid ik bestaande klanten bij de migratie van het oude systeem, naar het nieuwe systeem. Ook begeleid ik nieuwe klanten tijdens de implementatie, ik verzorg trainingen, ik leg de functies van ons systeem uit, ik importeer gegevens, noem maar op. Alle vragen die in het begin worden gesteld, beantwoord ik. Daarnaast houd ik me bezig met het maken van rapportages, in rapportagetools. Dit doe ik zowel intern als voor klanten.”  

Wat is typisch Bloxs voor jou? 

“Transparant zijn, duidelijk en precies zijn, open staan voor feedback en de gedachte hebben om alles beter te doen de volgende dag. Mijns inziens zijn we heel klantgericht, maar geven we klanten ook duidelijkheid. ‘Nee’ kan ook een antwoord zijn.” 

Wat hoop je in de toekomst nog met Bloxs te bereiken? 

“Het lijkt mij heel tof als we steeds grotere klanten gaan bedienen. Hierdoor worden de implementaties ook complexer en wordt voor mij de uitdaging groter. Dan zou ik wat meer moeten schakelen tussen verschillende afdelingen van een organisatie. Denk aan commercie, finance en ICT-afdelingen van een organisatie. Op die manier ga ik dan een juist pad creëren voor de implementatie. Verder zou ik me ook meer bezig willen houden met rapportages en dit implementeren bij klanten. 

En vertel eens wat meer over jezelf; waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken? 

“Oef, dat is wel een lastige. Mijn dochtertje maakt me nog wel regelmatig wakker. Maar echt wakker maken, mag voor een goed feestje met vrienden of een spannende voetbalwedstrijd op het WK Voetbal. Of ik dan wakker word, is een tweede.” 

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties