Meet the Bloxs’er: Lilian Leenheers – Lauwerijssen

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand: Lilian Leenheers – Lauwerijssen, content marketeer bij Bloxs.

Hi Lilian, stel jezelf eerst eens voor.

“Hoi, mijn naam is Lilian, ik ben 25 jaar oud en woon sinds een aantal jaar in het prachtige ‘s-Hertogenbosch. Ik werk nu iets meer dan een jaar bij Bloxs als content marketeer. Officieel ben ik afgestudeerd journalist, maar na mijn studie ben ik toch een andere kant op gegaan. Daarnaast loop ik mijn vrije tijd graag hard, binnenkort start ik met trainen voor mijn tweede marathon.”

Wat houdt je functie bij Bloxs in?

“Mijn functie is officieel content marketeer. Maar ik houd mij bezig met vrijwel alles rondom marketing. Van verhalen schrijven en publiceren, tot de website onderhouden en ons LinkedIn-kanaal bijhouden.”

Wat is jouw meest memorabele Bloxs-moment?

“Dat is lastig te zeggen, ik heb 4 weken op kantoor gewerkt en toen zijn we vanwege de coronapandemie met zijn allen thuis gaan werken. Ik heb dus nog niet veel memorabele momenten meegemaakt. Wel vind ik het heel tof hoe we op afstand mijlpalen en behaalde doelen met zijn allen ‘vieren’.”

Wat hoop je in de toekomst met Bloxs nog te bereiken?

“Ik zie dat we als bedrijf de afgelopen tijd flink aan het groeien en doorontwikkelen zijn. Ik vind het heel gaaf om op deze manier mee te maken. Op marketingvlak hoop ik daar ook mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Daarnaast lijkt het mij heel gaaf om in de toekomst campagnes op te zetten waarmee we echt impact maken. Zodat mensen ons onthouden door de toffe acties en content die we maken.”

Even over jezelf, waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?

“Liever word ik niet wakker gemaakt ‘s nachts, haha. Maar als ik dan toch wakker word, wil ik op reis naar een mooie en verre bestemming.  Als ik daar dan ook nog een mooie hardloopwedstrijd mag lopen, maak je me helemaal gelukkig.”

Reizen is één van je hobby’s zo te horen, waar wil je nog graag naartoe?

“Er staat nog zoveel op mijn lijstje! Mijn man en ik zijn vervente Amerikareizigers. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om onze oorspronkelijke huwelijksreis – een maand rondreizen met een camper door Amerika – nog uit te voeren. Daarnaast lijken Nieuw-Zeeland, Cuba en Zuid-Afrika mij heel gaaf om nog eens te bezoeken. En dichterbij huis wil ik nog veel citytrips maken.”

En er is verder nog iets waar jij jezelf in kunt verliezen?

“Naast reizen is hardlopen mijn grote passie. In 2020 had ik door het missen van hardloopdoelen en evenementen een kleine hardloopdip. Maar inmiddels ben ik weer helemaal back on track. Ik kan mijzelf echt verliezen in alles rondom hardlopen. Van hardloopverhalen lezen, tot mijn trainingen uitgebreid analyseren. En van het volgen van grote marathons op tv, tot aan zelf plannen maken voor gave wedstrijden. Mooie buitenlandse hardloopwedstrijden lopen vind ik het allerleukste om te doen!”

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers!

Bloxs Software B.V.

Vliegend Hertlaan 69
14e verdieping
3526 KT  Utrecht

T. 030 290 1377
E. info@bloxs.com

Klanten / Koppelingen

© 2021 Bloxs

Scroll naar top