Meet the Bloxs’er: Minte Taekema

Wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Iedere maand stellen we een van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we één van onze consultants aan je voor: Minte Taekema.
 

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand stellen we Minte Taekema, implementatie consultant, aan je voor. 

Hi Minte, stel jezelf eens voor.

“Hoi, ik ben Minte Taekema, net 29 geworden, ik ben geboren in Amsterdam en inmiddels woon ik daar ook weer.”

Waarin onderscheidt Bloxs zich volgens jou?

“Dat zijn de korte lijntjes en het altijd alles willen doen voor de klant. Maar daarbij ook de andere klanten betrekken. Een goed voorbeeld daarvan is als een klant vraagt om een specifieke functie, dan kijken wij ook naar de waarde voor andere klanten van zo’n functie. We zijn heel erg gefocust op de waarde van ons product en dat in stand houden.”

Even iets anders Minte, waar kun jij jezelf helemaal in verliezen?

“Een goed boek, serie of film. Dan kunnen er zo een paar uur voorbij vliegen. De laatste goede serie die ik heb gezien was Tiger King, die was echt next level.”

Heb je nog een bijzondere verzameling?

“Ik heb een hoop kookboeken, het liefst koop ik tweedehands kookboeken met andermans notities erin. Bijvoorbeeld; meer zout. Ik vind dat heerlijk om te lezen.”

Heb je nog een onontdekt talent?

“Nou, ik ben buurtbemiddelaar, hier in Amsterdam. Veel mensen verwachten dat niet van mij. Ik heb normaal gesproken mijn woordje wel klaar. Anderen verbazen zich er echt over dat ik als buurtbemiddelaar neutraal kan blijven.”

Wat interessant! Hoe ben je daarbij gekomen?

“Via mijn studie. Ik heb HRM gestudeerd en in het derde jaar heb ik een minor Mediation gevolgd. Tijdens die minor ben ik in aanraking gekomen met Beterburen buurtbemiddeling. Toen heb ik me voorgenomen om me na mijn studie aan te melden als vrijwilliger bij die organisatie. En zo geschiedde, direct na mijn afstuderen heb ik me aangemeld.”

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken met Bloxs?

“Ik zou het gaaf vinden als we steeds grotere kantoren kunnen helpen en zelfs als we internationaal zouden gaan. Dat ik Engelse implementaties kan doen lijkt me heel tof. Ik heb hiervoor in 2 jaar in Engeland gewerkt en lang in het Engels gewerkt. Met Bloxs internationaal gaan zou gaaf vinden!”

Wat is precies je functie bij Bloxs?

“Ik ben implementatie consultant bij Bloxs. Dat betekent dat ik nieuwe klanten ons systeem uitleg. Ik richt ons systeem zo in dat de klant het maximale uit Bloxs kan halen. Ik zorg er altijd voor dat ons systeem zoveel mogelijk op de bedrijfsprocessen van de klant aansluit. Maar daarbij blijf ik kritisch. Ik kijk altijd of er nog iets te verbeteren is. Daarnaast help ik ook bestaande klanten op weg, ik train nieuwe medewerkers van de klant, ik beantwoord vragen en denk mee over bedrijfsprocessen.”

En hoe lang doe je dat al?

“Ik ben in maart 2019 begonnen bij Bloxs, ik werk er nu dus een klein jaar.”
Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties