Meet the Bloxs’er: Tim Overeem

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Eén voor één stellen we onze Bloxs’ers aan je voor. Deze keer: Tim Overeem, consultant bij Bloxs.
 

Hi Tim, stel jezelf eens voor!

Hi, mijn naam is Tim, ik ben 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in Amsterdam. Daar woon ik nu bijna vijf jaar, oorspronkelijk kom ik uit het midden van het land. Ik werk nu bijna anderhalf jaar voor Bloxs, sinds april 2020. Ik ben consultant, dat betekent dat ik nieuwe klanten help bij de implementatie. Maar ik zit ook veel op de helpdesk waar ik klanten help. 

Wat is typisch Bloxs voor jou?

Als ik naar het bedrijf zelf kijk, is dat we elkaar allemaal helpen waar nodig. Iedereen gaat voor hetzelfde doel en we willen allemaal een goed product neerzetten. Dat zorgt in mijn ogen echt voor een gevoel van eenheid. 

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken met Bloxs?

Sinds ik voor Bloxs werk, merk ik al dat het product steeds vollediger wordt. Er komen nieuwe functies bij, de software blijft constant in verandering. Dat vind ik tof om mee te maken. Ook hoop ik klanten steeds beter te adviseren over het gebruik van Bloxs. 

Nu even over jezelf, waar kun jij je helemaal in verliezen?

In muziek. Niet om te maken, maar zeker wel om te luisteren. Als ik een toffe artiest ontdek, wil ik direct alles horen. Dat is met de komst van streamen gelukkig heel gemakkelijk. Mijn muzieksmaak is wel heel breed; country, classic rock, maar ook wat zwaardere rock en Nederlandstalige muziek kan ik erg waarderen. Daarnaast bezoek ik ook erg graag concertjes dus ik kan niet wachten tot dat weer mag.”  

En heb je verder nog hobby’s?

Muziek is echt een van mijn hobby’s. Maar ik houd ook van geschiedenis. Als ik in de auto zit luister ik graag podcasts over geschiedenis. Laatst heb ik een hele serie over de Eerste Wereldoorlog geluisterd en nu luister ik een serie over het Russische keizerrijk. Daarnaast had ik tot voor kort ook nog een andere hobby; het rijden van rally’s. Met een groep vrienden kochten we dan een oud barrel waar we een tocht mee maakten door Europa. Dat hebben we een aantal jaar iedere winter gedaan maar vorig jaar is onze oude Volvo verkocht en komt het er niet meer van. Maar wie weet in de toekomst…”  

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties