.NET Developer (Back-end) (2x)

Als Back-end Developer bouw je in een moderne en inspirerende omgeving mee aan specificaties en ontwerpen voor nieuwe functionaliteit.…

De applicatie

Onze software helpt vastgoedbedrijven om inzicht en controle te hebben omtrent gegevens van huurders, eigenaren, gebouwen, contracten en de complete financiële administratie dienaangaande. Alle functionaliteiten, waaronder CRM, contractbeheer, facturatie, indexeren, incasseren, betalen en bankkoppelingen zijn op elkaar afgestemd, waardoor alle processen efficiënt verwerkt worden door onze klanten.

Bij de ontwikkeling van deze functionaliteiten wordt onder meer gebruik gemaakt van .NET Core, Entity Framework, Bootstrap, Angular en Azure. Mocht je hiervan nog geen kennis hebben, dan brengen we je die bij. Daarnaast hebben we veel aandacht voor Artificial Intelligence. Er zit dus altijd iets tussen van jouw gading.

Hoe ziet je dag eruit?

Je maakt deel uit van een vast ontwikkelteam van senior-, medior-, en juniorontwikkelaars. Ze staan klaar met raad en daad en zullen je begeleiden om je skills naar een (nog) hoger niveau te brengen. Je bouwt in een moderne en inspirerende omgeving mee aan specificaties en ontwerpen voor nieuwe functionaliteiten. Je spart met je collega’s over oplossingen en hoe je die effectief kunt inzetten.

Wat ga je doen?

Wat heb je in je?

Wat krijg je ervoor terug?

Servicemanagement

Als je interesse hebt, mail ons dan je CV, of neem contact op. We maken graag kennis met je!

Bloxs Software B.V.
Fijtse Vos

Vliegend Hertlaan 69
3526 KT Utrecht

T. 030 – 290 13 77
E. fijtse.vos@bloxs.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd?
Laat van je horen!

We helpen je graag! Bel ons via +31(0)30 290 1377 of mail naar info@bloxs.com

Scroll naar top

Zeker weten dat je de juiste keuze maakt?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste software te gebruiken voor uw vastgoed. We bieden daarom graag de mogelijkheid een gratis demo omgeving uit te proberen. Bekijk hier hoe Bloxs eruit ziet en welke functionaliteiten wij bieden.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Property management software

ERP voor vastgoed
Hyperautomation voor vastgoed
Data-analytics voor vastgoed
demo omgeving

Maak hier live je eigen demo-account aan.