Koppelingen

Koppel middels de API van Bloxs of via een gecertificeerde koppeling

Met onze connectoren koppel je andere software aan Bloxs. Zo kunnen gegevens vanuit Bloxs automatisch bijgewerkt worden in de andere applicatie, of kunnen gegevens vanuit de andere applicatie direct in Bloxs verwerkt worden.

Ook koppelen met Bloxs?

We hebben twee mogelijkheden om koppelingen tot stand te brengen. De eerste mogelijkheid is gebruikmaken van de open, maar standaard API van Bloxs. De tweede mogelijkheid is het realiseren van een gecertificeerde koppeling.
 

Open API ​

Onze open API bestaat in feite uit een ‘Get Connector’ (gegevens ophalen vanuit Bloxs) en een ‘Update Connector’ (gegevens aanmaken of bijwerken in Bloxs). Op basis van de bestaande, maar standaard mogelijkheden kunnen gegevens automatisch vanuit Bloxs gehaald worden, om ze vervolgens (ook automatisch) in te lezen in de andere applicatie.

Andersom kan ook. Gegevens vanuit een website, of andere software in laten lezen in Bloxs. Zo kunnen er bijvoorbeeld nieuwe relaties, of nieuwe contracten aangemaakt worden in Bloxs, op basis van gegevens die al verwerkt zijn in de andere applicatie. Deze koppelingen moeten door onze klanten zelf opgezet worden. We hebben echter een partner die de Bloxs-applicatie goed kent en dus behulpzaam kan zijn bij het opzetten van de gewenste koppeling.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Op bloxs.io vind je meer (technische) informatie. Of neem contact op met Easylink voor de mogelijkheden.

Gecertificeerde koppeling

Bij een gecertificeerde koppeling zorgen we er samen met de andere softwareleverancier voor dat de koppeling echt een plek krijgt binnen de Bloxs applicatie. Alle bestaande en nieuwe klanten van Bloxs kunnen informatie over de koppeling terugvinden binnen hun eigen Bloxs-omgeving. Bovendien is de koppeling ook direct te activeren vanuit de Bloxs applicatie.

Het doel van de koppeling is dat de klant(en) zo snel mogelijk aan de slag kan met de koppeling en zoveel mogelijk waarde ondervindt door het gebruik ervan! Maar op deze manier is de klant er ook van verzekerd dat de koppeling getest is op werking en veiligheid, onderhouden wordt en gecertificeerd is door Bloxs.

Wil je een gecertificeerde koppeling tot stand brengen? Hier vind je meer informatie over het proces en kunnen ideeën aangeleverd worden!

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met éen van onze accountmanagers!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties