Bloxs Showcase

Innovate Your Real Estate

Het ultieme All-in-One beheerplatform

Bloxs heeft het ultieme All-in-One beheerplatform voor de professionele Property Management- en Vastgoedbeleggingsorganisaties ontwikkeld. 

Bloxs software stelt vastgoedbeleggers en -beheerders in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen.  

Met ruim twintig werknemers werken we voor meer dan 300 vastgoedorganisaties. Onze klanten beheren of bezitten 50 tot 20.000 eenheden, van residentieel tot logistiek vastgoed.

ERP

Onze All-in-One software bevat oplossingen op het gebied van relatiebeheer, gebouwen, contracten, techniek en rapportages. Bovendien beschikt Bloxs als enige (Nederlandse) ERP-softwareleverancier voor de vastgoedsector over volledig geïntegreerde en op vastgoed afgestemde financiële functionaliteiten. Alle processen rondom alle stakeholders, de objecten en de financiële administratie worden met één applicatie ondersteund.

Bloxs is de All-in-One software waarmee alle stakeholders en alle processen gemanaged worden. 

Hyperautomation

Middels Hyperautomation automatiseert Bloxs processen die tot nu toe niet geautomatiseerd konden worden.

Dat doen we door het toepassen van technieken zoals Robotic Proces Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Binnen Bloxs noemen wij dat ‘No Hands Real Estate Management’.

Data Analytics ​

Met onze Business Intelligence (BI) oplossingen kunnen organisaties grote hoeveelheden data visualiseren. Dat kan met hun eigen data, de data die de organisatie genereert met de eigen ERP software. Die data is bovendien te combineren met externe databronnen. Onze relaties hebben de mogelijkheid om zelf dashboards samen te stellen, te beheren en aan te passen. Om organisaties een vliegende start te laten maken, hebben wij al 25 standaard dashboards beschikbaar waarmee de performance van objecten, portefeuilles en de volledige administraties van entiteiten visueel, dynamisch en real time te analyseren zijn.

Met onze oplossingen voor Data Analytics worden performances van objecten en marktanalyses grafisch visueel gemaakt. 

Zij gingen u voor

We helpen je graag! Bel ons via +31(0)30 290 1377 of mail naar info@bloxs.com

Scroll naar top

Zeker weten dat je de juiste keuze maakt?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste software te gebruiken voor uw vastgoed. We bieden daarom graag de mogelijkheid een gratis demo omgeving uit te proberen. Bekijk hier hoe Bloxs eruit ziet en welke functionaliteiten wij bieden.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Property management software

ERP voor vastgoed
Hyperautomation voor vastgoed
Data-analytics voor vastgoed
demo omgeving

Maak hier live je eigen demo-account aan.