#

De Modules

De software is opgebouwd uit 6 modules die complementair zijn aan elkaar.
Een belangrijke verbinding tussen de modules is de geïntegreerde financiële benadering die onze applicatie uniek maakt.
Icon admin 2018.png
CONFIGURATIE

 

Welke functionaliteiten u gebruikt en hoe u deze gebruikt, bepaalt u zelf. Zo sluit de software op ieder moment perfect aan bij uw behoeften.

 

    

Icon relaties 2018.png
RELATIEBEHEER

 

Alle informatie van uw huurders, leveranciers en eigenaren wordt toegankelijk gemaakt. Per relatie vindt u in één oogopslag de specifieke, door u benodigde informatie. Externe relaties kunt u toegang verschaffen door middel van verschillende portals in uw huisstijl.

Icon gebouw 2018.png
GEBOUWBEHEER

 

Het beheren van gebouwen, inclusief de informatie die u bij de gebouwen wenst terug te vinden, wordt afgestemd op uw organisatie. Omdat Bloxs Software beschikt over een geïntegreerde financiële module, heeft u 24/7 en realtime inzicht in de performance van de gebouwen.

Icon contract 2018.png
CONTRACTBEHEER

 

Naast huurcontracten voor woningen en bedrijfsonroerend goed, biedt Bloxs eveneens oplossingen voor leveranciers- en financieringscontracten. Templates voor huurcontracten zijn standaard geschikt voor digitaal ondertekenen en de inhoud van de templates is vrij aan te passen.

    

Icon financieel 2018.png
FINANCIEEL BEHEER

 

Bloxs Software is uniek door de volledige integratie van een veelheid aan financiële functies. Een boekhoudpakket is niet meer nodig. Onder anderen de facturatie, het indexeren van contracten, het aanmaningsproces en de bankverwerking kunnen volledig automatisch plaatsvinden. Per eigenaar en/of entiteit zijn realtime een balans en een winst- en verliesrekening beschikbaar.

Icon rapportage 2018.png
RAPPORTAGES

 

U beschikt standaard over een aantal uitgebreide rapportages. Daarnaast bieden we oplossingen voor rapportages die specifiek noodzakelijk zijn voor uw organisatie.