De Modules

De software is opgebouwd uit verschillende modules die naadloos samenwerken.
Een belangrijke verbinding tussen de modules, is de geïntegreerde financiële benadering die onze applicatie uniek maakt.

Configuratie

Om uw organisatie snel te automatiseren en de software eenvoudig te kunnen implementeren is Bloxs standaard geconfigureerd op basis van een best practice voor Vastgoedbeleggingsorganisaties en Property Management Organisaties. Bloxs kent uitgebreide configuratiemogelijkheden. Hiermee kunt u de software op ieder moment eenvoudig aanpassen aan de (groeiende) behoeften en de gewenste automatiseringsgraad van uw organisatie. Met het dynamische rollenbeheer bepaalt u zelf welke medewerkers welke gegevens mogen zien en wijzigen.

Dashboard

Het dashboard is opgebouwd uit verschillende ‘intelligente tegels’ die middels tellers aangeven of er nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en zo ja wat uw medewerkers moeten doen.

Relatiebeheer

Alle informatie van uw huurders, leveranciers en eigenaren zijn toegankelijk. Per relatie vindt u in één oogopslag de specifieke, door u benodigde informatie. Externe relaties kunt u toegang verschaffen door middel van verschillende portals in uw huisstijl.

Gebouwbeheer

Het beheren van gebouwen, inclusief de informatie die u bij de gebouwen wilt terugvinden, wordt afgestemd op uw organisatie. Bloxs Software beschikt over een geïntegreerde financiële module. Hiermee heeft u 24/7 en realtime inzicht in de performance van de gebouwen. 

Meldingen

Meldingen (storingen en/of klachten) worden centraal geregistreerd door uw medewerkers. Of geautomatiseerd aangemaakt door uw stakeholders via uw huurders- en/of eigenarenportaal. Hiervandaan worden eventuele opdrachten aan leveranciers verstrekt en wordt alle communicatie, waaronder e-mails, met stakeholders vastgelegd.

Contractbeheer

Naast huurcontracten voor woningen en bedrijfsonroerendgoed, biedt Bloxs Software oplossingen voor leveranciers-, financierings- en inhuurcontracten. Voor huurcontracten kunt u een onbeperkt aantal templates (sjablonen) beheren. Deze zorgen er vervolgens voor dat huurovereenkomsten met één druk op de knop gemaakt worden en afgedrukt of verzonden worden. De templates kunnen in uw huisstijl worden geleverd of door uzelf vervaardigd en beheerd worden. Het digitaal ondertekenen van de huurovereenkomsten kan volledig vanuit Bloxs geïnitieerd en afgewerkt worden.

Financieel beheer

Bloxs Software is uniek door de volledige integratie van alle financiële functies. Met Bloxs Software is een boekhoudpakket niet meer nodig. Onder andere de facturatie, het indexeren van contracten, het aanmaningsproces en de bankverwerking vinden volledig automatisch en dus zonder tussenkomst van mensenhanden plaats. Bloxs beschikt over alle typen grootboekschema’s, -rekeningen en boekingstypen. Daarnaast worden vrijwel alle specifieke functionaliteiten, zoals Materiële Vaste Active module, transitorische posten en memoriaalsjablonen standaard meegeleverd.  Door gebruik te maken van Scan en Herken, kunt u concept inkoopfacturen automatisch laten aanmaken. Hierbij worden digitaal aangeleverde en gescande facturen automatisch, door middel van Kunstmatige Intelligentie, in concept klaargezet. Voor alle administraties geldt dat de balans en een winst- en verliesrekening automatisch en realtime vervaardigd worden en daarmee zijn deze 24/7 inzichtelijk voor alle stakeholders die u toegang wenst te geven tot die administratie(s).   

Rapportages

U beschikt standaard over uitgebreide rapportages. Daarnaast bieden we oplossingen voor klantspecifieke rapportages. 

Probeer het zelf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wilt u eerst onze software uitproberen? Geen probleem. Maak nu een demo-account aan en u kunt direct aan de slag.

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten