Skip to content

De Modules

De software is opgebouwd uit 6 modules die naadloos samenwerken.
Een belangrijke verbinding tussen de modules, is de geïntegreerde financiële benadering die onze applicatie uniek maakt.

Configuratie

Welke functionaliteiten u gebruikt en hoe u deze gebruikt, dat bepaalt u zelf. Zo sluit de software op ieder moment perfect aan bij uw behoeften.

Relatiebeheer

Alle informatie van uw huurders, leveranciers en eigenaren zijn toegankelijk. Per relatie vindt u in één oogopslag de specifieke, door u benodigde informatie. Externe relaties kunt u toegang verschaffen door middel van verschillende portals in uw huisstijl.

Gebouwbeheer

Het beheren van gebouwen, inclusief de informatie die u bij de gebouwen wilt terugvinden, wordt afgestemd op uw organisatie. Bloxs Software beschikt over een geïntegreerde financiële module. Hiermee heeft u 24/7 en realtime inzicht in de performance van de gebouwen.

Contractbeheer

Naast huurcontracten voor woningen en bedrijfsonroerendgoed, biedt Bloxs Software oplossingen voor leveranciers- en financieringscontracten. Tevens zijn de templates voor huurcontracten standaard geschikt om digitaal te ondertekenen en de inhoud van de templates is vrij aan te passen.

Financieel beheer

Bloxs Software is uniek door de volledige integratie van vele financiële functies. Met Bloxs Software is een boekhoudpakket niet meer nodig. Onder andere de facturatie, het indexeren van contracten, het aanmaningsproces en de bankverwerking vinden volledig automatisch plaats. Per eigenaar en/of entiteit zijn realtime een balans en een winst- en verliesrekening beschikbaar.

Per eigenaar en/of entiteit zijn realtime een balans en een winst- en verliesrekening beschikbaar.

Rapportages

U beschikt standaard over uitgebreide rapportages. Daarnaast bieden we oplossingen voor rapportages die specifiek noodzakelijk zijn voor uw organisatie.

Probeer het zelf

Benieuwd hoe de modules van Bloxs Software werken?
Vraag een demo-account aan en u kunt het zelf testen.


Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten