Meet the Bloxs'er: Martijn Naaijer

Iedere dag werken we met een enthousiast team aan de groei en ontwikkeling van Bloxs. Ieder met zijn eigen specialiteit bouwen we aan een mooi bedrijf. Maar wie zijn toch die mensen achter Bloxs? Benieuwd hoe die consultant aan de andere kant van de lijn eruitziet, of vraag je je juist af wie die nieuwe features heeft gebouwd? Iedere maand stellen we één van onze Bloxs’ers aan je voor. Deze maand: Martijn Naaijer, Data Scientist bij Bloxs.

Hi Martijn, stel jezelf eens voor.

“Hoi, ik ben Martijn Naaijer, Data Scientist bij Bloxs. Ik ben 44 jaar oud en ik woon in Ede. Oorspronkelijk kom ik uit Vlissingen, op mijn 18e ben ik naar Wageningen verhuisd voor mijn studie en sindsdien ben ik in deze regio blijven hangen.”

Wat doe je precies bij Bloxs?

“Ik ben Data Scientist en ik houd me bezig met verschillende projecten bij Bloxs. Aan de ene kant houd ik me vooral bezig met verdere automatisering van de administratie van onze klanten. Eén van de dingen die onlangs tot stand zijn gekomen, is de Scan en Herken-module in Bloxs. Aan de andere kant houd ik me bezig met het analyseren en voorspellen van woningprijzen. Ik bekijk daarbij onder andere hoe dat varieert per regio en hoe het verschilt door de jaren heen.”

Hoe lang werk je bij Bloxs? 

“Ik werk nu iets meer dan twee jaar bij Bloxs, sinds april 2018. In die afgelopen twee jaar is de oplevering van Scan en Herken wel de belangrijkste productie van mijn hand.”

Wat hoop je in de toekomst te bereiken met Bloxs?

“Wat ik belangrijk vind, is dat de Artifical Intelligence-afdeling een winstgevende tak van het bedrijf gaat worden. Ik heb deze afdeling vanuit het niets opgebouwd en nu begint dat echt goed op gang te komen. Ik wil echt iets positiefs bijdragen, zowel aan de financiële kant van Bloxs als dat de oplossingen echt bijdragen aan de dienstverleningen richting onze klanten.”

Even nu even over jezelf, waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken? 

“Voor een goed potje schaken. Ik ben sinds mijn 15e lid van een schaakclub. Ik kan mezelf ook echt verliezen in een potje schaken. Als we op zaterdag met de club gaan schaken, begint een potje vaak rond 1 uur ‘s middags en rond 6 uur ‘s avonds zijn de meeste potjes wel afgelopen. Het kan dus echt een paar uur in beslag nemen.”

En heb je verder nog een bijzondere verzameling? 

“Nou, ik heb behoorlijk wat boeken in de kast staan. En dan met name een heleboel boeken over de bijbelexegese. Ik heb theologie gestudeerd en als ik het is goed promoveer ik binnenkort in taalvariatie in het oude testament. Daarvoor heb ik aardige collectie boeken verzameld. En het gekke is, dat dit best dicht in de buurt komt van mijn werk bij Bloxs. De benadering van taalvariatie is een statistische benadering en mijn werk bij Bloxs is ook veel statistiek. Bijvoorbeeld mijn werk voor de huurvoorspellingen.” 

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten