Peter van Bruggen kiest voor BLOXS vastgoedbeheer software

Bij Peter van Bruggen BV in Heerlen, worden ca. 1.600 verhuurde eenheden beheerd. De opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit particulieren, maar daarnaast wordt ook gewerkt voor enkele pensioenfondsen. Martijn Timmers, directeur van Peter van Bruggen BV: “Wij bieden onze klanten specifiek op hen toegesneden dienstverlening. Dat is redelijk bewerkelijk, maar het kenmerkt onze klantgerichte houding. Dat hield vervolgens ook in dat wij op zoek waren naar software die in de basis alle elementen voor vastgoedbeheer in zich had, maar qua functionaliteit wel specifiek op ons bedrijf kon worden aangepast.”

Specifiek in te richten

Timmers vervolgt: “Wij maakten gebruik van een automatiseringssysteem dat niet meer voldeed aan de wensen van ons bedrijf. Bij BLOXS bleken we wel aan het juiste adres. De basis van de software bleek voor het grootste gedeelte al te voldoen. Voor onze specifieke wensen werd een bestek gemaakt. Nadat wij een akkoord op de planning gaven, werden alle specifieke functies geïmplementeerd en konden we snel gebruik maken van de software.”

BLOXS vastgoedspecialisten

Als Timmers gevraagd wordt naar de doorslaggevende factor om voor BLOXS vastgoedsoftware te kiezen: “De software “denkt” als het ware zelf voor alle processen, zoals bijvoorbeeld het prolongeren, indexeren en het vervaardigen van huurafrekeningen. Alles wordt periodiek automatisch klaargezet. Wat voor ons eveneens belangrijk was, was dat bij BLOXS veel vastgoedkennis aanwezig is. Al bij het eerste contact merk je dat ze weten waar ze over praten. In de gesprekken gaat het niet over software, maar over vastgoed en alles wat daar bij komt kijken. Bij BLOXS begrepen ze direct hoe ons bedrijf in elkaar steekt en dat zagen we terug bij de specifieke inrichting van de software.”

Peter van Bruggen houdt zich uitsluitend bezig met het beheer en huur/verhuur van circa 1.600 verhuurde eenheden.

Het werkgebied ligt voornamelijk in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Haar opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, doch daarnaast werken zij ook voor enkele pensioenfondsen.

Behalve voor het huren van zelfstandige en niet-zelfstandige woonruimten (studentenkamers) in de particuliere sector kunt u bij Peter van Bruggen ook terecht voor het huren van o.a. kantoorruimten, winkelpanden, garageboxen en parkeervakken in diverse prijsklassen.

Meer informatie vindt u op de website van Peter van Bruggen.

http://www.petervanbruggen.nl

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten