Vastgoedbeheerder, verhoog uw marge!

De marges van vastgoedbeheerders staan al jaren onder druk, terwijl de kwaliteitseisen toenemen. Toch zijn er manieren om uw marge naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel vertellen wij hoe.

Wees creatief

Natuurlijk kan er bijna altijd wel ergens in de kosten gesneden worden, of efficiënter worden gewerkt. Maar om kwaliteit te waarborgen, zal er toch een bepaald kennisniveau gehandhaafd moeten worden. En dat kost geld. De oplossing ligt dus niet alleen in het snijden van de kosten, maar ook in het vinden van nieuwe soorten van dienstverlening.

Wees vernieuwend

Ondanks het feit dat de vastgoedsector nogal eens bestempeld wordt als conservatief, tonen onderzoeken wel degelijk aan dat vastgoedbeleggers open staan voor vernieuwende diensten van vastgoedbeheerders. Wees dus vernieuwend en pak uw kans!

Wees proactief

Als vastgoedbeheerder participeren in de exploitatierisico’s van uw belegger is één van de vernieuwende vormen van dienstverlening. Die participatie kan ook nog eens op velerlei manieren plaatsvinden, waardoor u een op maat gesneden dienst kunt aanbieden. Echter, u moet als beheerder wél initiatief tonen en de belegger laten zien hoe jullie samen beter worden van het delen van het risico van exploitatieopbrengsten, maar ook de kosten!

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten