Vastgoedbrigade is klaar voor een mooie toekomst

Het ontzorgen van vastgoedbeleggers, dat is de core business van Vastgoedbrigade. Dennis Pater, directeur en vastgoedmanager bij Vastgoedbrigade vertelt enthousiast over de groei van de organisatie.

“In 2006 ben ik begonnen bij Stichts Beheer, zij waren net met het beheer van vastgoed begonnen en hadden een startende portefeuille. Dat is vervolgens uitgegroeid naar een op zichzelf staande beheerorganisatie; Vastgoedbrigade”, vertelt Dennis. Stichts Beheer focust zich op projectontwikkeling en bouwbegeleiding en Vastgoedbrigade richt zich op het Property Management. “In 2019 ben ik in gesprek geraakt met de eigenaar over mijn ontwikkeling binnen de organisatie en zo ben ik sinds 2020 mede-eigenaar van Vastgoedbrigade geworden”, zegt Dennis trots.

Rustig aan groeien

Vastgoedbrigade blijft gestaag groeien; “als je terugkijkt op de gehele periode zie je dat er continue groei is geweest. Niet explosief, maar er komt altijd wat bij en soms gaat er wat weg. Beleggers kopen weer een nieuw pand of complex en brengen vervolgens het beheer bij ons onder. Zo blijven we uitbreiden”, vertelt de vastgoedmanager.

De klant is koning

Het belangrijkste bij Vastgoedbrigade is het ontzorgen van de klant. “Nee, kennen wij eigenlijk niet. De klant moet wel de lusten, maar niet de lasten van het vastgoed hebben. Met het team zorgen we ervoor dat iedereen tevreden blijft. Dat doen we met een klein en vast team. We zijn met zeven medewerkers en er is weinig wisseling binnen het team. Dat zorgt er ook voor dat de klanten ons goed kennen en het vertrouwen bij ons neerleggen”, legt Dennis uit. “Met een klein team zijn de lijnen kort en kunnen we flexibel zijn. Ik word ook regelmatig door klanten gebeld voor aankoopadvies, ook dan zorgen we dat de klant snel de juiste informatie heeft om de beslissing te kunnen nemen. We merken dat dit echt wordt gewaardeerd.”

Bloxs ondersteunt in flexibiliteit en groei

Bloxs draagt bij aan de flexibiliteit van Vastgoedbrigade. “Als ik op locatie ben en ik constateer een gebrek en ik wil een melding maken, dan is het heel prettig dat ik dit direct op mijn telefoon of tablet kan doen. Dat draagt echt bij aan onze service”, zegt Dennis. “Daarnaast is het ook heel prettig dat we in de afgelopen twee jaar hebben gemerkt dat we meer werk kunnen verzetten met hetzelfde aantal mensen. Dat maakt groei makkelijker mogelijk. Het gehele pakket werkt prettig en daar kunnen we in de toekomst op bouwen.”

De toekomst ziet er rooskleurig uit

Over die toekomst is Vastgoedbrigade heel positief. “Eind dit jaar gaan we verhuizen naar een nieuw pand. Dat is groter, gaan we helemaal zelf inrichten en zorgt er op die manier voor dat we klaar zijn voor de toekomst. We hebben dan de ruimte om een gezonde groei door te gaan maken”, vertelt Dennis enthousiast. 

Scroll naar boven

Test het zelf, maak hier een demo account aan.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties