Bloxs Vastgoedsoftware

Bloxs is gemaakt voor en door vastgoedprofessionals. Onze vastgoedsoftware dient als spin in het web binnen uw organisatie.

Bloxs heeft een volledige financiële basis. De software is ingericht vanuit het perfectief van de property manager en is eenvoudig in gebruik. Bloxs Software automatiseert uw processen en geeft u realtime inzicht in de performance van uw organisatie, portefeuilles en objecten. De vastgoedsoftware is zowel voor vastgoedbeleggingsorgansiaties, als voor de Property Management Organisatie’s uitermate geschikt 

Bloxs maakt het beheren van vastgoed makkelijker

Software vastgoed

Bloxs Software is gemaakt om het vastgoedbeheer makkelijker te maken. U voert eenmalig de gegevens in en daarna doet onze vastgoedsoftware alles voor u. Wij geloven in No Hands Real Estate Management. Met Bloxs houdt u meer tijd over voor andere zaken en kunt u meer vastgoed beheren in minder tijd.

Bloxs Software wordt eenvoudig afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Wij richten de software zo in dat deze is afgestemd op de wensen van uw organisatie en is eenvoudig in gebruik. De software is geschikt voor iedere vastgoedbeleggingsorganisaties en Property Management Organisatie. U heeft altijd en realtime inzicht in de performance van uw organisatie, portefeuilles en objecten.

Met onze vastgoedsoftware kunt u uw stakeholders realtime en 24/7 inzicht geven in de voor hen relevante informatie.

Bloxs in cijfers

0 +
Klanten
0 +
Gebruikers
0 +
VHE's

Bloxs Software is ontwikkeld voor en door vastgoedprofessionals. Al onze medewerkers hebben ervaring in de vastgoedsector en kunnen zich op deze manier goed in uw situatie verplaatsen. Uniek aan Bloxs is de financiële basis van de vastgoedsoftware. Onze software heeft op alle vlakken een financiële basis en van daaruit is alles verder opgebouwd. Het is een volledig en intuïtief systeem. Er zijn veel verschillende configuratiemogelijkheden en wij blijven innoveren op het gebied van automatisering.   

Klantwaarde en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. We blijven continu innoveren en de software verder ontwikkelen. Daarbij willen we voor iedere klant waarde toevoegen. Onze missie is om u zoveel mogelijk werk uit te handen te nemen met onze vastgoedsoftware.  

Maak kennis met ons No Hands Real Estate Management concept

No Hands Real Estate Management is waar Bloxs voor staat en waar we alle vastgoedbeheerders van Nederland in verder willen helpen. Met onze software beheert u gemakkelijk en overzichtelijk uw vastgoed en houdt u tijd over voor andere zaken. Benieuwd naar No Hands Real Estate Management. We vertellen u graag meer!

De modules van Bloxs

Onze vastgoedsoftware is opgebouwd uit een dashboard met daarnaast verschillende modules die naadloos samenwerken. De geïntegreerde financiële benadering is een belangrijke verbinding tussen de verschillende modules. Hierin is Bloxs uniek.

Dashboard

Configuratie

Relatiebeheer

Gebouwbeheer

Contractbeheer

Meldingen

Financieel beheer

Rapportages

Previous
Next

Veelgestelde vragen over Bloxs

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Nee, u heeft geen aparte boekhoudsoftware meer nodig met Bloxs. Alles werkt integraal samen in onze vastgoedsoftware. Uw accountant kan ook toegang krijgen tot de software. De boekhouding in Bloxs is gericht op vastgoed en sluit daardoor beter aan op uw core business, dan generieke boekhoudsoftware.  

Ja, dat kan. Iedere vastgoedeigenaar krijgt automatisch een eigen administratie in Bloxs. Alle kosten en omzet die op een pand van een eigenaar worden geboekt, wordt door Bloxs direct in de juiste administratie gevoerd.  

Jazeker! Per eigenaar/administratie kunt u meerdere rekeningen toevoegen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van rekeningen volgens het derdengeldprincipe.  

Ja, dat is mogelijk. We kunnen in Bloxs de processen stapsgewijs automatiseren. Hierdoor kunt u zelf het tempo aangeven en sommige taken zelf blijven doen en anderen automatisch laten verwerken. 

Dat is zeker mogelijk! Zowel huurders als eigenaren kunnen toegang krijgen tot een eigen portaal. Hierin kunnen zij relevante gegevens zien en kunnen ze een reparatie– of onderhoudsmelding maken. Zowel het huurdersportaal als het eigenarenportaal kunnen volledig in uw huisstijl geleverd worden. 

Ja, dat kan! Onze vastgoedsoftware ondersteunt het inlezen en boekhoudkundig verwerken van bankmutaties van verschillende Nederlandse banken.  

Ook dat kan! Bloxs Software heeft een functie die uw inkoopfacturen scant en herkent. De facturen worden automatisch in de juiste boekhouding verwerkt en betaalbaar gesteld.  

Probeer het zelf

Benieuwd hoe Bloxs Software werkt?
Maak een demo-account aan en u kunt zelf het testen.

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten