Bewezen ERP-Software voor Vastgoed Beleggings Organisaties

Alle processen voor het managen van vastgoedportefeuilles in één systeem

Nooit meer lijstjes samenstellen voor je bank? Nooit meer wachten op data om je periodieke rapportages te vervaardigen? Al je winst- en verliesrekeningen 24/7 en real time up to date? Continu inzage in de performance van je vastgoedportefeuilles en individuele objecten? Zou dat niet mooi zijn?

Creëer rust, inzicht en ruimte om je organisatie te laten groeien.

Eén ERP-oplossing met geïntegreerde functionaliteiten op het gebied van relatiemanagement, project-, gebouw- en contractadministratie, techniek, accounting en reporting. Volledig naar wens te configureren, dus altijd afgestemd op jouw specifieke organisatie. Je hebt de beschikking over het volledige pakket, dus je bent ook klaar voor toekomstige groei. Altijd voor een onbeperkt aantal administraties en zonder extra kosten.

Iedere werknemer zijn of haar specifieke informatie

We besteden enorm veel aandacht aan intuïtief werkende software. Dat doen we door de gebruikte functies zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele werknemer. Daarnaast geven we de werknemer de mogelijkheid om de schermindeling veelal af te stemmen op zijn of haar individuele wensen. Bovendien kun je met ons geavanceerde rollen- en rechtenbeheer je medewerkers, of groepen van medewerkers rechten geven tot het invoeren, zien, wijzigen en/of verwijderen van bepaalde informatie.

Complete CRM module

Alle gegevens van je entiteiten, huurders, banken, leveranciers en overige partijen overzichtelijk op 1 plek. En per relatie direct inzicht in alle informatie met betrekking tot financiën, contracten, storingen en klachten. Maar ook alle correspondentie, waaronder e-mail, notities en taken die betrekking hebben op de relatie zijn in één opslag duidelijk en 24/7 beschikbaar.

Alle typen gebouwen

Met onze module voor objecten worden alle gegevens van je bezit, of gedeelde bezit, vastgelegd. Of het nou gaat om individuele woningen, complexen, retail, kantoren, of logistiek vastgoed; het wordt simpelweg afgestemd op jouw portefeuille(s). Voor gemixt gebruikte complexen hebben we zelfs functionaliteiten die ervoor zorgen dat het gedeelte niet verrekenbare btw geautomatiseerd berekend en in de btw-aangifte opgenomen wordt. 

Huur- en overige contracten

Met onze oplossingen voor huurcontracten voor wonen en bedrijfsonroerendgoed wordt niet alleen alle contractinformatie vastgelegd, ze vormen eveneens de basis voor een volledig geautomatiseerde en foutloze financiële administratie. Los van inzicht en geautomatiseerde processen, kan ook een onbeperkt aantal templates gebruikt worden waarmee de contracten met een druk op knop afgedrukt, of ter digitale ondertekening verzonden worden. Tot slot haal je met onze ERP-software ook specifieke oplossingen voor leveranciers-, financierings- en algemene contracten in huis.  

Nieuwbouw en transformaties

Met onze Projectenmodule kunnen alle gegevens, contactpersonen, documentatie en budgetten van nieuwbouw- en transformatieprojecten worden vastgelegd, en gemonitord.

Techniek

Meldingen (storingen en klachten) worden op een centrale plek geadministreerd, waarvandaan bovendien met alle stakeholders eenvoudig via e-mail gecorrespondeerd kan worden. Vanaf kantoor, maar ook onderweg. Wil je ook alle installaties van je gebouwen vastleggen en de onderhoudstermijnen bewaken? Met onze Installatiemodule leg je alle installaties binnen een object eenvoudig vast en laat je bovendien op het juiste moment een bericht verzenden naar de verantwoordelijke onderhoudsdienst zodra de onderhoudstermijn bijna verstrijkt. Indien gewenst volledig geautomatiseerd!

Accounting

Uiteindelijk draait alles om de cijfers. Onze financiële module bevat alle boekhoudkundige functionaliteiten die nodig zijn. Van ‘Scan & Herken’ van inkoopfacturen, tot transitorische posten, van Materiële Vaste Activa tot het geautomatiseerd boeken van leegstand, en van memoriaal sjablonen tot geautomatiseerde berekeningen voor niet verrekenbare btw. Volledig afgestemd op Vastgoed Beleggings Organisaties en de boekhouding kan zonder extra kosten voor een onbeperkt aantal administraties gevoerd worden.

Middels ons concept ‘No Hands Real Estate Management’ kunnen vrijwel alle periodiek uit te voeren financiële processen bovendien zonder tussenkomst van mensenhanden uitgevoerd worden. Facturatie, inlezen en verwerken van bankafschriften, aanmaningen en indexeringen worden daarmee altijd op tijd en foutloos verwerkt. Je hebt dus geautomatiseerd 24/7 en real time inzicht in bijvoorbeeld winst- en verliesrekeningen en de performance van alle entiteiten en de onderliggende vastgoedobjecten.

Servicekostenafrekeningen

Servicekostenafrekeningen maken behoort met Bloxs tot het verleden. De parameters worden per gebouw eenmalig vastgelegd en daarna zorgt Bloxs ervoor dat alle servicekostenafrekeningen klaar staan, of zelfs volledig verwerkt worden op de gewenste datum. Ieder jaar opnieuw.

Rapportages

Over de afgelopen jaren hebben we talloze rapportages gemaakt, specifiek voor Vastgoed Beleggings Organisaties, die we inmiddels als standaard meeleveren. Gebruikte rapportages kunnen bovendien door elke medewerker afzonderlijk ingericht worden. Standaard, maar toch specifiek per medewerker dus.

Business Intelligence (BI)​

Steeds meer Vastgoed Beleggings Organisaties zijn zich bewust van de grote waarde van data die binnen en buiten de organisatie gegenereerd worden. Om al deze data beter inzichtelijk te maken biedt Bloxs verschillende BI-oplossingen. Bewaking van budgetten en forecastingsmodellen worden snel visueel gemaakt. Acquisitie- en dispositiebeslissingen worden gebaseerd op grote hoeveelheden eigen en externe data. Ze zijn daardoor objectiever, maar ook sneller gemaakt.

Huurdersportalen

Geef huurders zelf de controle over persoonlijke informatie met een eigen huurdersportaal. 

Onze huurdersportalen worden ingericht in de huisstijl van jouw organisatie en je bepaalt zelf in grote mate welke informatie de huurders te zien krijgen en of ze bijvoorbeeld wel of geen storingen en klachten mogen indienen

Service en veiligheid​

Bij Bloxs zijn we erop gebrand jouw organisatie zo snel mogelijk te laten groeien. Dat doen we natuurlijk door blijvend superieure functionaliteiten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen, maar ook door vakkundige mensen in te zetten bij implementaties en op ons support center. We staan erom bekend snel en inhoudelijk correcte antwoorden te geven bij eventuele vragen.
Daarnaast nemen we onze ISO-27001 certificering uiterst serieus. Al onze werkzaamheden voeren we procesmatig uit, al deze processen worden continu gemonitord en waar nodig bijgesteld.

Overzetten vanaf een ander systeem (datamigratie)

Maakt je organisatie al gebruik van een Property Management Systeem, maar overweeg je over te stappen op Bloxs? Inmiddels hebben we van vrijwel alle bekende spelers op de Nederlandse markt Vastgoed Beleggings Organisaties begeleid bij hun overstap naar Bloxs. En onderzoek onder deze organisaties toonde aan dat ze de overstap achteraf gezien even makkelijk, of makkelijker ervaarden dan vooraf gedacht. Wil je eens praten met een Vastgoed Beleggings Organisatie die de overstap heeft gemaakt vanaf het systeem wat jij met je organisatie nu gebruikt? Laat het ons weten en we brengen je in contact!

Scroll naar boven

Test het zelf, maak hier een demo account aan.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties