JOUW IMPLEMENTATIE SAMEN MET EEN TEAM VAN PROFESSIONALS

Een vast aanspreekpunt voor alle vragen uit jouw organisatie.

Bloxs consultancy

Wanneer je voor Bloxs hebt gekozen, gaat er wat veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het daarom van belang om de software goed in te richten. Dat doe je niet alleen; met een template van Bloxs en een consultant die jullie begeleidt, zorgen we voor een succesvolle implementatie.

Maak gebruik van de kennis van honderden organisaties

Inmiddels hebben we onze software bij honderden grote, maar ook kleinere vastgoedorganisaties geïmplementeerd en hebben we ontzettend veel ervaring met het overzetten van data vanuit vele andere systemen. Maar misschien kom je ook tot de conclusie dat het handig is om je bedrijfsprocessen te evalueren en waar nodig aan te scherpen. Jouw vaste consultant ondersteunt jullie bij het volledige proces.

 

Snel en voordelig

De implementatie wordt altijd afgestemd op jouw organisatie. De duur ervan is afhankelijk van de te gebruiken functionaliteiten, de omvang van de organisatie en de hoeveelheid data die we moeten overzetten van het vorige systeem naar Bloxs. We werken echter uitsluitend voor vastgoedbedrijven. Bovendien is onze software altijd gebaseerd op vooringerichte templates. Dat betekent dus dat onze medewerkers enorm veel kennis hebben van jouw vakgebied en onze software voor een groot gedeelte al correct is ingesteld op Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties. Het specifiek afstemmen op jouw organisatie is daarom snel en voordelig gerealiseerd!

Online, op locatie, of een combinatie

In principe kan de volledige implementatie online plaatsvinden. Dat gaat snel, is doorgaans voordeliger en sessies kunnen in sommige gevallen worden opgenomen om later nog eens terug te kijken. Maar in sommige gevallen is het toch beter of fijner om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens trainingen of sessies waarbij gedurende de dag verschillende werknemers, of groepen van werknemers meerde keren geraadpleegd moeten worden.

Configuratie en afstemmen op jouw organisatie

Samen met ons team van consultants bepaal je welke modules en functionaliteiten jullie gaan gebruiken voor jouw organisatie, hoe de functionaliteiten ingericht moeten worden en welke medewerkers met welke functionaliteiten gaan werken. Maar ook de technische aspecten, zoals e-mailintegratie en de layout van documenten (zoals bijvoorbeeld facturen, aanmaningen, indexeringsbrieven, contracten en huurafrekeningen) komen aan bod en worden afgestemd op jouw organisatie. Hoewel er talloze configuratiemogelijkheden zijn, is zelfs het configureren relatief eenvoudig binnen Bloxs. Zelfs het opleiden van één of meerdere medewerkers tot applicatiebeheerder behoort daarom zeker tot de mogelijkheden!

Datamigratie vanuit andere systemen

Voor zover van toepassing worden alle data uit je vorige systeem gehaald, gerangschikt en klaargemaakt om de data te importeren in de Bloxs-omgeving. Ook het overzetten van de financiële administratie van voorgaande jaren behoort tot de mogelijkheden met onze datamigraties.

Training van collega’s

Training van jou en je collega’s gebeurt doorgaans ‘on the job’ en maakt deel uit van de implementatie. Alle medewerkers worden wegwijs gemaakt in jullie eigen Bloxs-omgeving, gebaseerd op hoe de functionaliteiten en processen binnen jouw organisatie zijn ingericht. Ook de trainingen verlopen volgens onze klanten erg snel in vergelijking met wat ze gewend zijn!

Oplevering en livegang

Gedurende de implementatie wordt alles vastgelegd in een implementatieplan. Een naslagwerk wat gedurende de implementatie, maar ook daarna handig is. Als alles naar wens is ingericht en jij en je collega’s plezierig werken met de gedeeltes waarvoor jullie verantwoordelijk zijn, wordt jullie Bloxs-omgeving definitief overgedragen aan jouw organisatie. 

Support na implementatie

Maar ook na de implementatie blijft het team van Bloxs klaar staan voor jou en je collega’s. Ons supportcenter is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Maar ook voor hulp bij gewenste wijzigingen in de configuratie, of training van nieuwe medewerkers zijn de professionals van Bloxs beschikbaar na de implementatie! Het supportcenter van Bloxs wordt door onze klanten beoordeeld met een 8,9! En dat is niet gek. We hebben 100% focus op onze klanten, de medewerkers van Bloxs hebben zonder uitzondering uitstekende vastgoedkennis en ondanks de goede klantwaardering proberen we onze service toch nog elke dag een beetje te verbeteren.

Bloxs implementaties in het kort

Meer weten? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties