Werken bij Bloxs

Waarom werken bij Bloxs?

Bij Bloxs leggen we bij voorkeur de nadruk op het ontwikkelen en versterken van waar je al goed in bent, of waar je graag goed in wilt worden. We geloven dat we op die manier het allerbeste in jou naar boven halen. Ook als je het idee krijgt een ander pad te gaan bewandelen, zullen we je daarin stimuleren. Je krijgt niet alleen een opleidingsbudget dat je vrij mag besteden, maar mocht je na een poosje toe zijn aan een ander project, dan zoeken we samen een nieuwe uitdaging waar je je op kunt storten. 

Bij Bloxs Software ontwikkelen, verkopen en implementeren we software waarmee je vastgoed kunt beheren.

‘Vastgoed beheren’ kan meerdere dingen betekenen, daarom even een simpele uitleg wat wij ermee bedoelen: stel je bent eigenaar (of beheerder) van héél véél panden en je moet bijhouden wie wat huurt, voor hoeveel en of er al betaald is of niet. Dan kan dat allemaal met Bloxs Software. Sterker nog, je kan ook factureren, boekhouden, reparatieverzoeken verwerken, automatisch indexeren, rapportages maken, e-mailen, documenten, foto’s en tekeningen opslaan. Al deze taken/processen (en nog veel meer) hebben wij in één softwarepakket gebouwd. Dat is niet het enige unieke. Bloxs Software biedt de mogelijkheid om processen te automatiseren. Het beheren van vastgoed wordt hiermee niet alleen overzichtelijker, maar het gaat ook makkelijker en sneller. 

 

Met wie ga je samenwerken?

Wanneer je bij Bloxs komt werken kom je in een team terecht met verschillende mensen, met verschillende karakters en interesses. We hebben schakers, fitboys (hoewel alleen Bas dit van zichzelf vindt), een Dungeon Master, een motorracer en nog veel andere “personages”.

Ondanks de verschillende interesses is er sprake van een hecht team. Iedere dag wordt er gezamenlijk geluncht en een aantal collega’s is zo gek geweest om samen te trainen en deel te nemen aan een obstacle run. De overige collega’s zijn meer gericht op de flinke voorraad snoep, koek en chips. Benieuwd wie dit zijn? Neem dan een kijkje op onze team-pagina.

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Check dan of er een vacature open staat die bij jou past.
Zit er niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn altijd op zoek naar talenten. Nog niet helemaal overtuigd? Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee. Liever een biertje? Dan zien we je graag op vrijdagmiddag! 

Customer Succes Manager

Je ondersteunt direct de consultants die nieuwe klanten begeleiden bij de implementatie van de software. Maar je adviseert ook al snel bestaande klanten met het gebruik van de software. Binnen deze functie stomen we je klaar om zelfstandig implementatietrajecten te begeleiden.

Ga naar vacature »

Front End .NET Developer

Als Back End Developer bouw je in een moderne en inspirerende omgeving mee aan specificaties en ontwerpen voor nieuwe functionaliteit. Je spart met je collega’s over oplossingen, hoe je die effectief kunt inzetten. Je deelt jouw kennis en ervaringen met je collega ontwikkelaars.

Ga naar vacature »

Back End .NET Developer

Als Back End Developer bouw je in een moderne en inspirerende omgeving mee aan specificaties en ontwerpen voor nieuwe functionaliteit. Je spart met je collega’s over oplossingen, hoe je die effectief kunt inzetten. Je deelt jouw kennis en ervaringen met je collega ontwikkelaars.

Ga naar vacature »

Consultant Vastgoedsoftware

Als beginnend consultant ondersteun je de consultants die nieuwe klanten begeleiden bij de implementatie van de software. Daarnaast help en adviseer je bestaande klanten met het gebruik van de software.

Ga naar vacature »

Bloxs Software

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten