WERKEN BIJ BLOXS

Waarom werken bij Bloxs?

Bij Bloxs leggen we bij voorkeur de nadruk op het ontwikkelen en versterken van waar je al goed in bent, of waar je graag goed in wilt worden. We geloven er in dat we op die manier het allerbeste in jou naar boven halen. Maar ook als je het idee krijgt een ander pad te gaan bewandelen, zullen we je daarin stimuleren. Je krijgt namelijk niet alleen een opleidingsbudget dat je vrij mag besteden, maar mocht je na een poosje toe zijn aan een ander project, dan zoeken we samen een nieuwe uitdaging waar je je op kunt storten.

Bij Bloxs Software ontwikkelen, verkopen en implementeren wij software waarmee je vastgoed kan beheren.

‘Vastgoed beheren’ kan meerdere dingen betekenen, daarom even een simpele uitleg wat wij ermee bedoelen: Stel je bent eigenaar (of beheerder) van héél véél panden en je moet bijhouden wie wat huurt, voor hoeveel en of er al betaald is of niet. Dan kan dat allemaal met Bloxs Software. Sterker nog, je kan ook: factureren, boekhouden, reparatieverzoeken verwerken, automatisch indexeren, rapportages maken, e-mailen, documenten, foto’s en tekeningen opslaan. Al deze taken/processen (en nog veel meer) hebben wij in één softwarepakket gebouwd. Dat is niet het enige unieke… Bloxs Software biedt de mogelijkheid om processen te automatiseren. Het beheren van vastgoed wordt dus niet alleen overzichtelijker, maar het gaat ook makkelijker en sneller. 

Met wie je gaat samenwerken?

Wanneer je bij Bloxs komt werken kom je in een team terecht met verschillende mensen, met verschillende karakters en interesses. We hebben schakers, fitboys (hoewel alleen Bas dit van zichzelf vindt), een Dungeon Master, een motor racer en nog veel andere “personages”.

Ondanks de verschillende interesses is er sprake van een hecht team. Iedere dag wordt er gezamenlijk geluncht en een aantal collega’s is zo gek geweest om samen te trainen en deel te nemen aan een obstacle run. De overige collega’s zijn meer gericht op de flinke voorraad snoep, koek en chips. Benieuwd wie dit zijn? Neem dan een kijkje op onze team-pagina.

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Check dan of er een vacature open staat die bij je past. 
Zit er niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie in, we zijn altijd op zoek naar talenten. 

Nog niet helemaal overtuigt? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie of thee. Liever een biertje? Dan zien we je graag op de vrijdag. 

Sales & Marketing Specialist

Als Sales & Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor alle marketing & communicatiewerkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de Salesmanagers bij het opvolgen van leads. Geen zorgen, je bent niet zoals op een callcenter klanten aan het (na)bellen.

Ga naar vacature »
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten