Boekhouding in Bloxs geïntegreerd

Ontdek de kracht van volledig geïntegreerde boekhouding!

Boekhouding naadloos geïntegreerd!

Het beheren van de financiën van gebouwen kan een complexe taak zijn, vooral als veel zaken nog handmatig wordt uitgevoerd. Gelukkig biedt de integratie van een softwaremodule voor boekhouding in Enterprise Resource Planning (ERP) software een krachtige oplossing. Deze geïntegreerde aanpak biedt tal van voordelen die het financieel beheer van gebouwen aanzienlijk vereenvoudigen.

Centrale gegevensopslag

Met de geïntegreerde boekhoudmodule in de ERP-software van Bloxs worden alle financiële gegevens van gebouwen op één centrale locatie opgeslagen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte toegang tot relevante informatie, zoals inkomsten, uitgaven, facturen en betalingsgegevens. Door het elimineren van verspreide gegevens en dubbele invoer worden fouten geminimaliseerd en wordt de nauwkeurigheid van de financiële administratie verhoogd.

Automatisering van processen

Een geïntegreerde boekhoudmodule automatiseert verschillende financiële processen, waardoor handmatige taken worden verminderd. Door het toepassen van Artificial Intelligence (AI) en Robotic Proces Automation (RPA), kunnen functies zoals bijvoorbeeld facturatie, verwerking van bankafschriften, indexeringen en huurafrekeningen volledig geautomatiseerd worden. Dit vermindert niet alleen de kans op menselijke fouten, maar verhoogt ook de snelheid van de financiële processen.

Betere rapportage en analyse

Met de geïntegreerde boekhoudmodule heb je toegang tot uitgebreide rapportage- en analysefuncties. Winst- en verliesrekeningen zijn 24/7 beschikbaar en altijd up to date, je kunt financiële overzichten naar eigen wens samenstellen en snel inzicht krijgen in belangrijke Key Performance Indicatoren van administraties, vastgoedportefeuilles en de onderliggende vastgoedobjecten. Deze functionaliteiten stellen je in staat om trends te identificeren, potentiële kostenbesparingen te ontdekken en weloverwogen beslissingen te nemen voor het financieel beheer van de gebouwen.

Verbeterde naleving van regelgeving

Met een geïntegreerde boekhoudmodule in je ERP-software kun je gemakkelijker voldoen aan wet- en regelgeving. Het systeem kan bijvoorbeeld automatisch belastingcodes toepassen en financiële gegevens genereren die voldoen aan wettelijke rapportagestandaarden. Dit minimaliseert risico’s en zorgt ervoor dat de financiële processen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Makkelijker koppelen met andere systemen

Wanneer het ERP systeem beschikt over een geïntegreerde boekhoudmodule, is een ander boekhoudpakket over het algemeen niet nodig. In sommige gevallen is het echter toch wenselijk om financiële data uit te wisselen met andere financiële pakketten. Met de geïntegreerde boekhoudmodule is een koppeling met een ander financieel systeem relatief te realiseren, omdat alle standaard financiële functionaliteiten in beide systemen aanwezig zijn en daardoor data eenvoudig uit te wisselen is.

De voordelen van de geïntegreerde financiële module

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties