Klantverhalen

Meer dan 350 klanten maken gebruik van de meest complete accounting software beschikbaar voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Van vooruitstrevende beleggers en landelijk opererende property managers tot actieve family offices. Voor woningen tot kantoren en voor winkels tot logistiek vastgoed.

Yor Berkhout, Directeur bij CRMD

Processen automatiseren

Wij hebben intensieve processen zoals huurkosten- en servicekostenafrekeningen volledig kunnen automatiseren. Deze afrekeningen staan ieder begin van de maand voor ons klaar – zonder fouten. Hierdoor kunnen wij nu veel vaker in het beheerde vastgoed aanwezig zijn, want uiteindelijk maakt dat bij CRMD het verschil.

Tommy Nederhof, Manager bij Dreef5 Vastgoedbeheer

In één opslag inzicht in vastgoedportefeuille

In één opslag kunnen wij zien hoe de portefeuille ervoor staat, daarom kunnen we huurders en eigenaren proactief informeren over het vastgoed wat wij beheren.

interview_03

Joeri van Geene, Directeur househunting

Groei en kwaliteit met hyper-automation

Sinds een aantal jaren is House Hunting bezig met het automatiseren van processen. Door slim gebruik te maken van diverse functies in Bloxs zijn zij een voorloper in de markt geworden. Dat heeft eraan bijgedragen dat ze een enorme groei hebben kunnen doormaken. Joeri:“Er zullen altijd mensenhanden aan te pas komen, maar waar het geautomatiseerd kán worden, doen we dat. Het zorgt gewoon voor een lagere foutmarge.”

Try it yourself

  • Binnen 5 minuten online
  • Ervaar zelf de functionaliteiten
  • Jouw persoonlijke omgeving