Predict your future with Data Analytics

Met Business Intelligence (BI) verzamel en analyseer je interne (en externe) bedrijfsinformatie om strategische keuzes te onderbouwen. Voor het verwerken en presenteren van grote hoeveelheden informatie is visualisatie cruciaal.

data-analytics banner image

Understand trends, identify opportunities and control risks

Maak gebruik van geavanceerde technologieën om veel sneller gedetailleerd inzicht te verkrijgen en weloverwogen beslissingen te nemen. Combineer data uit verschillende bronnen en visualiseer de prestaties van het vastgoed in interactieve dashboards.

Rapporteren

Monitor de belangrijke Key Performance Indicators in een standaard dashboard of definieer je eigen interactieve dashboards. Maak direct het verbeterpotentieel inzichtelijk in kosten en opbrengsten op ieder niveau.

data-analytics voordeel 01

Analyseren

Visualiseer snel en eenvoudig financiële informatie van één object of van meerdere entiteiten. Krijg inzichtelijke informatie van de prestaties van de vastgoedportefeuille. Bewaak budgetten en forecasts. En neem sneller objectieve beslissingen.

data-analytics voordeel 02

Voorspellen

Gebruik financiële data van je eigen portefeuille en combineer deze met openbare databronnen en voorspel de ontwikkeling van huurprijzen, de verwachte leegstand of de tevredenheid van huurders.

data-analytics voordeel 03

Real estate accounting software

Wat data analytics voor Dreef5 Vastgoedbeheer heeft kunnen betekenen

Tommy Nederhof, Directeur: In één opslag kunnen wij zien hoe de portefeuille ervoor staat, daarom kunnen we huurders en eigenaren proactief informeren over het vastgoed wat wij beheren.

Play video
interview_02

De voordelen

  • 24/7 real time inzicht
  • Ontsluit externe databronnen
  • Eenvoudig en direct van start
  • Herken trends en patronen
  • Integreer forecastingmodellen
  • Vergelijk prestaties
open_api_01

Open API

Met onze API koppel je andere software aan Bloxs. Zo kunnen gegevens vanuit Bloxs automatisch bijgewerkt worden in de andere applicatie, of kunnen gegevens vanuit de andere applicatie direct in Bloxs verwerkt worden.