Nieuws

pro-1a5fghyw

Tijdens een feestelijke uitreiking op de beursvloer van Provada ontvingen Joeri van Geene en Tommy Nederhof een Gamechanger Award.

De Gamechanger Award is een aanmoedigingsprijs van Bloxs Software om vastgoedorganisaties die een sterke visie op digitalisering hebben gerealiseerd te huldigen.

dunavast_portrait-6-768×407-1

Daadkrachtig Dunavast heeft rapporteren extreem versimpeld

Als belegger en ontwikkelaar van woon, zorg en food projecten opereert Dunavast met een sterk netwerk van partners. Het rapporteren richting de stakeholders was tot voor kort nog een complex en tijdrovend. Met de gerealiseerde dashboards is dit proces nu extreem versimpeld…

hhpm-joeri-van-geene-dsc05218

HouseHunting automatiseert verder in een veranderende woningmarkt

Dat de woningmarkt geraakt gaat worden door nieuwe wet- en regelgeving verwacht iedere vastgoed professional. Maar wanneer je jouw bedrijfsprocessen al vergaand geautomatiseerd hebt, wat kan je dan nog doen wanneer de regelgeving gaat wijzigen? Juist, verder automatiseren…

crmd-2

Dankzij hyper-automation kan CRMD commercieel vastgoed laten floreren

Als vastgoedmanager kun je maar op één plek het grote verschil maken, namelijk in het vastgoed zelf. In de driehoek van huurder, eigenaar en beheerder creëert CRMD een gelijkwaardig speelveld waarin drie ondernemers elkaar vinden om vastgoed te laten renderen voor alle partijen. Hiervoor is tijd en aandacht nodig en die tijd wordt gecreëerd met toepassen van robotisering en AI…

tommy

DREEF 5 visualiseert 24/7 data voor haar klanten

Als vastgoedbeheerder beheer je niet alleen vastgoed maar ook ontzettend veel data. De vastgoedbelegger is echter op zoek naar relevante informatie en verwacht dat de beheerder dit aanlevert. DREEF 5 is genomineerd voor de Gamechanger Award in de categorie Data-analytics, want zij weten de data te analyseren en te visualiseren om hun beleggers te informeren, maar ook om eigen processen te verbeteren.

libra

Libra International is een voorbeeld met snelle adoptie van Hyper-automation

De traditionele Amsterdamse vastgoedbelegger maakt een grote transitie door op het gebied van digitalisering en automatisering. De voordelen daarvan worden nu gevoeld door de organisatie en de huurders. De wijze waarop Libra de automatisering van fiscale processen heeft omarmt, verdient een nominatie voor de Gamechanger Award in de categorie Hyper–automation.

lemonsuites

BanGroep rapporteert over bouw en vastgoed entiteiten heen

Multidisciplinaire bedrijvengroep BanGroep bedient een groot deel van de bouw- en vastgoedketen. Om het overzicht te behouden is het combineren en analyseren van data cruciaal. Het familiebedrijf zet grote stappen om dit doel te realiseren en sleept zo een nominatie voor Gamechanger Award in de categorie Data-analytics in de wacht.

koeleman._hyper-automation_integrating_ai_rpa_and_machine_learn_821f22e1-c767-426b-80a1-0d46ea38ae76

Hyper-automation: De sleutel tot succes voor vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer evolueert snel naar een meer hoogstaande en efficiënte aanpak. Hyper-automation, een systematiek waarbij geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en robotisering samenkomen, is de drijvende kracht achter het succes van vooruitstrevende vastgoed management organisaties. In deze blog leg ik uit waarom hyper-automation cruciaal is geworden in het vastgoed management en hoe het de toekomst gaat veranderen voor property managers van commerciële en/of residentiële vastgoedportefeuilles.

koeleman._illustreer_een_netwerk_van_verbonden_vastgoedprocesse_0c4f222b-28f0-4bc1-9ed3-dad69ed33bf9

Open API’s: Creëer je eigen unieke vastgoed management platform

Vastgoedondernemingen hebben voortdurend te maken met veranderende marktomstandigheden, wisselende klantbehoeften en grillige wet- en regelgeving. Om succesvol en concurrerend te blijven in deze dynamische omgeving, is het cruciaal dat je snel kunt reageren – zonder dat je huidige systemen je hierin beperken. In deze blog leg ik uit hoe je jouw eigen en unieke vastgoed management platform ontwikkelt en waarom dit je organisatie wendbaarder, efficiënter en flexibeler maakt.

data-analytics_blog1

Data Analytics: Succesvol trends begrijpen en voorspellen in een volatiele vastgoedmarkt

Het vermogen om trends te begrijpen, risico’s te beheren en kansen te identificeren is een krachtig instrument om je strategie snel aan te kunnen passen aan de wensen van de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kunnen vastgoedorganisaties veel sneller gedetailleerd inzicht verkrijgen en weloverwogen beslissingen nemen. In deze blog leg ik uit waarom rapportages en overzichten gegenereerd vanuit standaard property management software niet afdoende zijn om concurrerend te blijven en hoe je de kracht van data-analyse optimaal kan inzetten voor jouw vastgoedonderneming.

Try it yourself

  • Binnen 5 minuten online
  • Ervaar zelf de functionaliteiten
  • Jouw persoonlijke omgeving