Bloxs-ERP

Automatiseer je administratieve en vastgoedprocessen met
dé ERP software van Bloxs.

Bloxs is Dé ERP-specialist voor Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties. Doormiddel van ons concept ‘No Hands Real Estate Management’ stellen we vastgoedorganisaties in staat processen te automatiseren die voorheen nog niet geautomatiseerd konden worden. En voor al die processen hebben we onze All-in-One Software opgedeeld in modules, die op hun beurt allerlei handige functionaliteiten bevatten. Zou richt je jouw software in zoals die het best past bij jouw organisatie!

Relaties (CRM)

Of het gaat om huurders, eigenaren, onderhoudspartijen, makelaars, of accountants. Alle gegevens van alle stakeholders overzichtelijk bij elkaar.

Projecten

Nieuwbouw en transformaties met al hun documenten, budgetten en verschillende strategieën geregistreerd en gemonitord.

Objecten

De prestaties van de portefeuilles, complexen en verhuurbare eenheden gedetailleerd, geautomatiseerd en 24/7 real time beschikbaar.

Techniek

Storingen en klachten in een handomdraai verwerkt, alle installaties geregistreerd op 1 plek en leveranciers geautomatiseerd herinneren aan het periodieke onderhoud.

Contracten

Leg alle gegevens eenmalig vast en laat je relaties digitaal ondertekenen. Facturatie, indexering, bijzondere bepalingen, break-opties? Je hoeft er nooit meer aan te denken!

Accounting

De financiële administratie van alle organisaties, entiteiten of opdrachtgevers geautomatiseerd en geïntegreerd in 1 systeem.

Reporting

Standaard rapportages standaard afgestemd op vastgoedorganisaties en door elke medewerker afzonderlijk in te richten op zijn of haar wensen. Aanvullende wensen?

Portalen

Huurders, eigenaren, onderhoudspartijen en makelaars met een druk op de knop toegang tot hun informatie. Uiteraard in je eigen huisstijl.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers!

Bloxs Software B.V.

Vliegend Hertlaan 69
14e verdieping
3526 KT  Utrecht

T. 030 290 1377
E. info@bloxs.com

Klanten / Koppelingen

© 2021 Bloxs

Scroll naar top