ERP

Automatiseer je administratieve- en vastgoedprocessen met
dé vastgoed ERP software van Bloxs.

Bloxs is Dé ERP-specialist voor Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties. Door middel van ons concept ‘No Hands Real Estate Management’ stellen we vastgoedorganisaties in staat processen te automatiseren die voorheen nog niet geautomatiseerd konden worden. En voor al die processen hebben we onze All-in-One Software opgedeeld in modules, die op hun beurt allerlei handige functionaliteiten bevatten. Zo richt je jouw software in zoals die het best past bij jouw organisatie!

Alle modules voor jouw vastgoedprocessen in één ERP-systeem

Relaties (CRM)

Of het gaat om huurders, eigenaren, onderhoudspartijen, makelaars, of accountants. Alle gegevens van alle stakeholders staan overzichtelijk bij elkaar.

Projecten

Nieuwbouw en transformaties met al hun documenten, budgetten en verschillende strategieën geregistreerd en gemonitord.

Objecten

De prestaties van de portefeuilles, complexen en verhuurbare eenheden gedetailleerd, geautomatiseerd en 24/7 real time beschikbaar.

Techniek

Storingen en klachten in een handomdraai verwerkt, alle installaties geregistreerd op 1 plek en leveranciers geautomatiseerd herinneren aan het periodieke onderhoud.

Contracten

Leg alle gegevens eenmalig vast en laat je relaties digitaal ondertekenen. Facturatie, indexering, bijzondere bepalingen, break-opties? Je hoeft er nooit meer aan te denken!

Accounting

De financiële administratie van alle organisaties, entiteiten of opdrachtgevers geautomatiseerd en geïntegreerd in 1 systeem.

Reporting

Standaard rapportages standaard afgestemd op vastgoedorganisaties en door elke medewerker afzonderlijk in te richten op zijn of haar wensen. Aanvullende wensen? Geen probleem!

Portalen

Huurders, eigenaren, onderhoudspartijen en makelaars met een druk op de knop toegang geven tot hun informatie. Uiteraard in je eigen huisstijl.

Geïnteresseerd in een krachtig ERP-systeem speciaal voor vastgoedbeheerders en vastgoedbeleggers?
Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!

Scroll naar boven

Test het zelf, maak hier een demo account aan.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties