Create your own platform with Open API

Met onze Open API connectoren koppel je andere software aan Bloxs. Zo kunnen gegevens vanuit Bloxs automatisch bijgewerkt worden in de andere applicatie, of kunnen gegevens vanuit de andere applicatie direct in Bloxs verwerkt worden. 

open api voordeel banner

Integrations made easy

Open API speelt een cruciale rol in het succes bij innovatieve vastgoedorganisaties, dankzij de significante voordelen op het gebied van efficiëntie, wendbaarheid en flexibiliteit.

Het is een strategie die tegen lage kosten en met minimale inspanning een toekomstbestendig platform mogelijk maakt.

Betere besluitvorming

Door Bloxs te verrijken met data vanuit andere bronnen wordt het mogelijk om een compleet en betrouwbaar beeld te verkrijgen van bijvoorbeeld de technische of commerciële status van de vastgoedportefeuille; in real time. Dit betekent dat besluitvormers tijdig worden geïnformeerd en de organisatie kan bijsturen waar nodig.

open api voordeel 1

Onafhankelijke keuzevrijheid

Bloxs stelt Open API’s beschikbaar zodat je de vrijheid hebt om het applicatie landschap binnen de vastgoedorganisatie uit te breiden met externe applicaties die een specifiek doel dienen.

open api voordeel 3

Flexibel innoveren

Bloxs biedt vastgoedorganisaties de flexibiliteit om te innoveren en zich te onderscheiden door specifieke functionaliteiten of applicaties toe te voegen, waardoor je sneller kunt inspelen op veranderingen in de markt.

open api voordeel 2
implementatie

Gecertificeerde koppelingen

Bij een gecertificeerde koppeling zorgen we er samen met de andere softwareleverancier voor dat de koppeling echt een plek krijgt binnen Bloxs.
Wij verzekeren jouw vastgoedorganisatie dat de koppeling getest is op werking en veiligheid, onderhouden wordt en een certificering ontvangt van Bloxs.

Onze partner Easylink is onze eerste keus voor het ontwikkelen van gecertificeerde koppelingen met Bloxs.

De voordelen

  • Keuzevrijheid in applicaties
  • Betere datasynchronisatie
  • Flexibel innoveren
  • Geen afhankelijkheid
  • Sluit specifieke processen perfect aan
overbloxs

Hyper Automation

Door gebruik te maken van ‘Artificial Intelligence’ (AI) en ‘Robotic Proces Automation’ (RPA) kunnen steeds meer processen geautomatiseerd worden. Maak een demo aan en bekijk het brede scala aan mogelijkheden.