Provada 2024

Zoals altijd staan we ook dit jaar weer op het Future Plein (Hal 11) op de Provada. We nodigen je van harte uit om langs te komen en we praten graag met je bij. Ook wij hebben niet stil gezeten en nemen je mee in de laatste ontwikkelingen.

bloxs-stand2-768×587

De toekomst van property management

Wederom is Bloxs Software aanwezig met een stand op de PROVADA. We presenteren ons krachtige real estate accounting platform op het Future Plein. Hoe de ‘future’ eruitziet en hoe Bloxs jouw organisatie hierop kan voorbereiden vertellen we je graag.

De vastgoedmarkt is snel aan het veranderen, zowel qua marktomstandigheden als op het gebied van wet- en regelgeving. Bloxs is al de voorloper in real estate accounting, hyper-automation en het creëren van inzicht. Tijdens de beurs laten we je graag de nieuwste features zien.

gamechanger-provada-2023-7-768×511

Uitreiking Gamechanger Awards

Om innoverende vastgoedbedrijven te huldigen, reikt Bloxs sinds 2022 de Gamechanger Awards uit. Dit jaar worden de Awards weer uitgereikt aan de vastgoedorganisaties die het meest vooruitstrevend zijn in het optimaliseren van vastgoed management.

Awards worden uitgereikt in 2 categorieën: Hyper-automation en Data Analytics

Feestelijke uitreiking Gamechanger Awards:
Woensdag 12 juni om 16:15
Podium PROVADA Future in Hal 11

Hoe kan Bloxs jouw organisatie helpen

Bloxs heeft een krachtig, geïntegreerd real estate accounting platform ontwikkeld om jouw portefeuille slimmer en efficiënter te exploiteren door gebruik van hyper-automation.

Bloxs software stelt vastgoedbeleggers en property managers in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen.

Met ruim 35 werknemers werken we met 100% focus op vastgoed voor meer dan 350 organisaties in Nederland.

Maak een demo aan en ontdek Bloxs

  • Binnen 5 minuten online
  • Ervaar zelf de functionaliteiten
  • Jouw persoonlijke omgeving