Bloxs op de
PROVADA 2022!

Gamechangers in de vastgoedbranche

Bloxs realiseert Gamechangers in vastgoedbranche

Tijdens de tweede deelname van Bloxs als standhouder op de PROVADA stond alles in het teken van het worden van een Gamechanger. Met de slogan ‘we change the real estate management game’ stelt Bloxs dat zij met hun innovatieve software het vastgoedmanagement veranderen. Dit leidt tot een enorme voorsprong voor professionele vastgoedbeleggers en property management organisaties die deze innovaties toepassen. Tijdens de PROVADA waren de automatiseringsmogelijkheden en deze innovaties dan ook het gesprek van de dag.

Winnaars Gamechanger Awards

In de categorie Hyperautomation, won Riva Rentals. Zij toonden aan dat zij door automatisering zowel de kwaliteit als het persoonlijke contact met huurders en verhuurders hebben verbeterd! Werk waar zij eerst 2 weken voor nodig hadden kan nu met een paar klikken op de knop worden gerealiseerd.

Rockfield Real Estate ging in de categorie Data-Analytics met de award aan de haal. Zij wisten data uit de gehele organisatie aan elkaar te verbinden en door te vertalen tot inzicht. Het werkplezier is enorm verhoogd omdat ze snel antwoord hebben op alle relevante vragen. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren aan hun huurders en investeerders.

Heb je ons gemist op de PROVADA?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die Bloxs biedt voor jouw vastgoedportefeuille, kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers. Liever in de Bloxs Software omgeving rondkijken? Vraag dan hier de gratis Bloxs vastgoedbeheer demo aan!

Bloxs heeft het ultieme All-in-One beheerplatform voor professionele Property Management- en Vastgoedbeleggingsorganisaties ontwikkeld. 

Bloxs software stelt vastgoedbeleggers en vastgoedbeheerders in staat aantoonbaar kosten te besparen, een hogere omzet te genereren en een groot concurrentievoordeel te behalen.  

Met ruim twintig werknemers werken we voor meer dan 300 vastgoedorganisaties. Onze klanten beheren of bezitten 50 tot 20.000 eenheden. Van residentieel tot logistiek vastgoed.

Wil je meer over Bloxs weten? Neem contact op met een accountmanager.

We helpen je graag! Bel ons via +31(0)30 290 1377 of mail naar info@bloxs.com

Scroll naar top

Zeker weten dat je de juiste keuze maakt?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste software te gebruiken voor uw vastgoed. We bieden daarom graag de mogelijkheid een gratis demo omgeving uit te proberen. Bekijk hier hoe Bloxs eruit ziet en welke functionaliteiten wij bieden.

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Property management software

ERP voor vastgoed
Hyperautomation voor vastgoed
Data-analytics voor vastgoed
demo omgeving

Maak hier live je eigen demo-account aan.