Wij veranderen het spel van Property Management!

Verlaag je kosten en verhoog je omzet met
No Hands Real Estate Management

Nooit meer huurafrekeningen samenstellen? Servicekostenafrekeningen die geautomatiseerd gemaakt worden? Alle indexeringen tijdig en foutloos verwerkt en verzonden? Alle informatie 24/7, real time beschikbaar stellen aan je opdrachtgevers? Zou dat niet mooi zijn?

Creëer rust, inzicht en ruimte om je organisatie te laten groeien.

Creëer rust, inzicht en ruimte om je organisatie en je opdrachtgevers te laten groeien. Eén ERP-oplossing met geïntegreerde functionaliteiten op het gebied relatiemanagement, project-, gebouw- en contractadministratie, techniek, accounting en reporting. Volledig naar wens te configureren, dus altijd afgestemd op jouw specifieke organisatie. Je hebt de beschikking over het volledige pakket, dus ook voor toekomstige groei ben je klaar.

Iedere werknemer zijn of haar specifieke informatie

We besteden enorm veel aandacht aan intuïtieve software. Dat doen we door de gebruikte functies zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele werknemer en de werknemer bovendien de mogelijkheid te geven de schermindeling veelal af te stemmen op zijn of haar individuele wensen. Bovendien kun je met ons geavanceerde rollen– en rechtenbeheer je medewerkers, of groepen van medewerkers rechten geven tot het invoeren, zien, wijzigen en/of verwijderen van bepaalde informatie, of (delen van) administraties afschermen van bepaalde medewerkers.

Complete CRM module​

Alle gegevens van je opdrachtgevers, huurders, onderhouds- en overige partijen overzichtelijk op 1 plek. En per relatie direct inzicht in alle informatie met betrekking tot financiën, objecten, contracten, storingen en klachten. Maar ook alle correspondentie, waaronder e-mail, notities en taken die betrekking hebben op de relatie, zijn in één opslag duidelijk en 24/7 beschikbaar.

Alle typen gebouwen

Met onze module voor objecten worden alle gegevens van de door de organisatie beheerde eenheden vastgelegd. Of het nou gaat om individuele woningen, complexen, retail, kantoren, of logistiek vastgoed; het wordt simpelweg afgestemd op de portefeuilles die door jouw organisatie gemanaged worden. Voor gemixt gebruikte complexen hebben we zelfs functionaliteiten die ervoor zorgen dat het gedeelte niet verrekenbare btw geautomatiseerd berekend kan worden. Wij zorgen voor de tools waar jij indruk mee maakt op je opdrachtgevers.

Contracten

Met onze oplossingen voor huurcontracten voor wonen en bedrijfsonroerendgoed wordt niet alleen alle contractinformatie vastgelegd, ze vormen eveneens de basis voor een volledig geautomatiseerde en foutloze financiële administratie. Los van inzicht en geautomatiseerde processen, kan ook een onbeperkt aantal templates gebruikt worden waarmee de contracten met een druk op knop afgedrukt, of ter digitale ondertekening verzonden worden in jouw format en jouw huisstijl. Tot slot haal je met onze ERP-software ook specifieke oplossingen voor leveranciers-, financierings- en algemene contracten in huis.

Techniek

Meldingen (storingen en klachten) worden op een centrale plek geadministreerd, waarvandaan bovendien met alle stakeholders eenvoudig via e-mail gecorrespondeerd kan worden. Vanaf kantoor, maar ook onderweg. Wil je ook alle installaties van de beheerde gebouwen vastleggen en de onderhoudstermijnen bewaken? Met onze Installatiemodule leg je alle installaties binnen een object in een handomdraai vast en laat je bovendien op het juiste moment een bericht verzenden naar de verantwoordelijke onderhoudsdienst zodra de onderhoudstermijn (bijna) verstrijkt. Indien gewenst volledig geautomatiseerd! Een veilig gevoel voor je organisatie, maar vooral ook voor je opdrachtgever.

Accounting

Uiteindelijk draait alles om de cijfers. Onze financiële module bevat alle boekhoudkundige functionaliteiten die nodig zijn om jouw werk makkelijk te maken en je opdrachtgevers te voorzien van alle door hen gewenste informatie. Van ‘Scan & Herken’ van inkoopfacturen, tot het geautomatiseerd doorbelasten van kosten, van derdengeldrekeningen tot huurafrekeningen en beheervergoeding tot btw-aangifte. Volledig afgestemd op jouw Vastgoed Management Organisatie.

En middels ons concept ‘No Hands Real Estate Management’ kunnen vrijwel alle periodiek uit te voeren financiële processen bovendien zonder tussenkomst van mensenhanden uitgevoerd worden. Huurfacturatie, inlezen en verwerken van bankafschriften, aanmaningen en indexeringen en zelfs huurafrekeningen worden daarmee altijd op tijd en foutloos verwerkt. Indien gewenst geheel of gedeeltelijk automatisch, zonder tussenkomst van mensen, inclusief het aanmaken en verzenden van alle bijbehorende correspondentie. En middels het eigenarenportaal ben je bovendien in staat je opdrachtgevers 24/7 en real time inzicht in de performance van zijn of haar vastgoedportefeuille(s) en de individuele objecten.

Servicekostenafrekeningen

Servicekostenafrekeningen maken behoort met Bloxs tot het verleden. De parameters worden per gebouw eenmalig vastgelegd en daarna zorgt Bloxs ervoor dat alle servicekostenafrekeningen klaar staan, of zelfs volledig verwerkt worden op de gewenste datum. Ieder jaar opnieuw.

Rapportages

Over de afgelopen jaren hebben we talloze rapportages gemaakt, specifiek voor Vastgoed Management Organisaties, die we inmiddels als standaard meeleveren. Maar Bloxs beschikt ook over veel rapportages waarmee je je opdrachtgevers snel en eenvoudig voorziet van de door hen gewenste informatie.

Business Intelligence (BI)​

Steeds meer Vastgoed Management Organisaties zijn zich bewust van de grote waarde van data die binnen en buiten de organisatie gegenereerd worden. Om al deze data beter inzichtelijk te maken biedt Bloxs verschillende BI-oplossingen. Van inzicht in, en voorspellingen van huur- en koopprijzen tot forecastingsmodellen, en van de performance van objecten tot het verbeterpotentieel van complete portefeuilles, ze worden grafisch visueel gerapporteerd en automatisch bijgewerkt. Je bent voortaan real time van toegevoegde waarde voor je opdrachtgevers.

Eigenarenportalen

In de huisstijl van jouw organisatie laat je je opdrachtgevers inloggen om inzage te krijgen in alle voor hen relevante informatie. Welke informatie dat is, bepaal je zelf. Je kunt daar zelfs zo ver in gaan dat je opdrachtgever de inzage geeft in zijn of haar volledige administratie.

Huurdersportalen

Geef je huurders controle over hun informatie met je eigen huurdersportaal. Onze huurdersportalen worden ingericht in de huisstijl van jouw organisatie en je bepaalt in grote mate zelf welke informatie je huurders te zien krijgen en of ze bijvoorbeeld wel of geen storingen en klachten mogen indienen.

Service en veiligheid​

Bij Bloxs zijn we erop gebrand jouw organisatie zo snel mogelijk te laten groeien. Dat doen we natuurlijk door blijvend superieure functionaliteiten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen, maar ook door vakkundige mensen in te zetten bij implementaties en op ons support center. We staan erom bekend snel en inhoudelijk correcte antwoorden te geven bij eventuele vragen.
Daarnaast nemen we onze ISO-27001 certificering uiterst serieus. Al onze werkzaamheden voeren we procesmatig uit, al deze processen worden continu gemonitord en waar nodig bijgesteld.

Overzetten vanaf een ander systeem (datamigratie)​

Maakt jouw organisatie al gebruik van een Property Management Systeem, maar overweeg je over te stappen op Bloxs? Inmiddels hebben we van vrijwel alle bekende spelers op de Nederlandse markt Vastgoed Management Organisaties begeleid bij hun overstap naar Bloxs. En onderzoek onder deze organisaties toont aan dat ze de overstap achteraf gezien allemaal even makkelijk, of zelfs makkelijker ervaarden dan vooraf gedacht.

Wil je eens praten met een iemand van een organisatie die de overstap heeft gemaakt vanaf het systeem wat jij met jouw organisatie nu gebruikt? Laat het ons weten en we brengen je ermee in contact!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties