JOUW DATA OVERZETTEN VANUIT ANDERE SYSTEMEN

Eenvoudig en volgens plan. Maak een frisse start met opgeschoonde data.

Bij Bloxs hebben we veel ervaring met datamigraties. En alle ondervraagde klanten gaven achteraf aan dat dat proces even eenvoudig, of zelfs eenvoudiger bleek dan vooraf gedacht. Is dat geen geruststellende gedachte voor het geval het noodzakelijk is om veel data vanuit je huidige systeem over te moeten zetten?

Vanuit bekende én minder bekende systemen

Vanuit vrijwel alle bekende, maar ook vanuit minder bekende boekhoud-, ERP- en vastgoedsoftwaresystemen hebben we data gemigreerd voor onze klanten die overstapten naar Bloxs. Voor sommige softwaresystemen die we veel tegenkomen hebben we zelfs specifieke stukjes software gemaakt, die het overzetten van de data naar Bloxs geheel of gedeeltelijk automatiseren, waardoor de migratie nóg sneller gaat en de foutkansen afnemen. 

 

Welke data heb je nodig?

Heb je alleen actuele data nodig? Of wil je ook historie en/of de financiële administratie van de afgelopen jaren overzetten? Er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden, waarbij de antwoorden weer consequenties hebben voor het te volgen stappenplan. Maar geen nood: ongeacht de wens en de omvang van de organisatie zorgen we voor een perfect resultaat!

Stappenplan

Samen met je Bloxs-consultant bepaal je welke stappen er gezet moeten worden om de data vanuit jullie huidige systeem over te zetten. Je staat er dus nooit alleen voor.

Voordelen

Het grote voordeel van datamigratie is dat je verzamelde data opgeschoond wordt. Je begint dus niet alleen met een nieuw ERP-systeem wat veel tijd gaat besparen, maar ook met overzicht en dus zonder ballast van data waar je niets meer mee deed.

Datamigratie in het kort

Benieuwd hoe Bloxs Software werkt? Test het zelf!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties