Support zoals jij het wil

Via telefoon, e-mail, online of onze kennisbank. 

Bloxs supportcenter

Heb je tijdens het werken met Bloxs een vraag over het gebruik van Bloxs, of loop je tegen een probleem aan? Dan staan onze collega’s van het supportcenter klaar voor je.

Zo werkt Bloxs Support

Nadat de implementatie is afgerond, kunnen al jouw collega’s terecht bij het support center van Bloxs. We beantwoorden alle vragen die betrekking hebben op de werking van de functionaliteiten, zoals die in de Bloxs-omgeving van jouw organisatie zijn ingericht. Gratis en onbeperkt, gewoon omdat we de beste service willen verlenen.
Voor (kleine) inrichtingsvraagstukken die niet door customer support behandeld worden, zoals het aanpassen van een reeds gebruikte functionaliteit, het activeren en configureren van een nog niet gebruikte functionaliteit, of het aanpassen van één van de door jullie gebruikte sjablonen, kan gebruik worden gemaakt van Bloxs service management.

 

Servicemanagement

Online kennisbank

Binnen onze online kennisbank is informatie te vinden over de werking van de functionaliteiten binnen Bloxs. Bovendien zijn hier eveneens veel van de inrichtingsmogelijkheden te raadplegen. Ook handig als je op zoek bent naar de werking en inrichting van functies die nog niet door jouw organisatie gebruikt worden. De kennisbank is voor al jouw collega’s direct vanuit jullie eigen Bloxs-omgeving te raadplegen.

Direct contact

Mocht je graag direct met een medewerker van Bloxs willen schakelen, dan zijn we op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 als volgt bereikbaar:

Vanuit je Bloxs omgeving

Klik op het vraagtekentje rechts bovenin

Maar ook op zaterdagen zijn we bereikbaar en word je geholpen als je je vraag stelt via e-mail, of direct vanuit de Bloxs-omgeving!  

Service Management

Voor kleine inrichtingsvraagstukken, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van de werking van een bestaande functie, het wijzigen van gebruikte documentsjablonen, of het configureren van een nieuwe functie, is het doorgaans helemaal niet nodig om een hele, of zelfs maar een halve dag consultancy af te nemen. Tegen een kleine vergoeding nemen wij de inrichting compleet over, of doen we de inrichting samen met jou of je collega op afstand. 

Support center in het kort

Meer weten?
Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties