Business Intelligence

Altijd actueel inzicht in uw portefeuille(s) met Bloxs Data Analytics

Met Business Intelligence (BI) verzamel en analyseer je interne (en externe) bedrijfsinformatie om strategische keuzes te onderbouwen. Voor het verwerken en presenteren van grote hoeveelheden informatie is visualisatie cruciaal.

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van de grote waarde van data die binnen en buiten de organisatie gegenereerd worden. Om al deze data beter inzichtelijk te maken biedt Bloxs verschillende BI-oplossingen.

Benieuwd hoe jouw organisatie en jullie vastgoedportefeuilles ervoor staan? Prestaties van de objecten afzetten tegen marktanalyses? De BI-oplossingen van Bloxs maken het inzichtelijk.

Eenvoudig visualisaties maken, analyseren en voorspellen

Met de BI-oplossingen van Bloxs ben je in staat om snel visualisaties te maken en wordt alle strategische informatie eenvoudig inzichtelijk. Financiële gegevens van één of meerdere entiteiten, inzichten in de prestaties van vastgoedportefeuilles, of voorspellingen maken van huur- of koopprijzen; met onze BI-oplossingen kun je data tot in de kleinste details visualiseren en analyseren.

 

Vastgoed Beleggings Organisaties en Assetmanagers

Als Vastgoed Beleggings Organisatie visualiseer je met onze BI-oplossingen belangrijke informatie van entiteiten, vastgoedportefeuille(s) en gebouwen. Maar ook bewaking van budgetten en zelfs de forecastingsmodellen worden snel visueel gemaakt.
Acquisitie- en dispositiebeslissingen worden gebaseerd op grote hoeveelheden van eigen en externe data. Beslissingen zijn daardoor objectiever, maar ook sneller gemaakt.

Property Management Organisaties

Property Management Organisaties monitoren met onze BI-oplossing niet alleen hun eigen organisatie, maar halen er vooral een krachtige adviestool mee in huis. Met de visualisaties bied je grote en kleine opdrachtgevers inzicht in voor hen belangrijke Key Performance Indicatoren (KPI’s). Met onze standaard, of zelf gedefinieerde dashboards maak je direct het verbeterpotentieel in opbrengsten en kosten inzichtelijk op het niveau van entiteit, vastgoedportefeuille, complex of verhuurbare eenheid. Benieuwd naar de reactie van je (potentiële) opdrachtgevers?

Klaar voor gebruik en makkelijk uit te breiden

Onze BI-oplossing beschikt standaard over meerdere kant-en-klare dashboards op het gebied van omzet, kosten, resultaat, debiteuren, crediteuren, balansposities en liquiditeit op het niveau van entiteit, complex en verhuurbare eenheid en is direct klaar voor gebruik. Binnen de BI-oplossing kunnen nieuwe dashboards en KPI’s toegevoegd worden en zijn bestaande visualisaties volledig naar wens aan te passen. Tot slot is het mogelijk om de visualisaties te delen met uw stakeholders; van medewerkers tot management en van klanten tot banken. En het mooie is: wanneer je met Bloxs Software werkt, komt de data direct uit het systeem en is dus altijd actueel!

De voordelen van Business Intelligence (BI)

Met onze BI-oplossingen komen data uit je eigen Bloxs-omgeving en andere bronnen tot leven. Zoom in op gedetailleerde informatie en stuur op resultaat!

Standaard dashboards​

We hebben alvast 25 standaard dashboards gemaakt. Al je entiteiten en al je objecten zijn daarmee direct visueel te analyseren over alle periodes dat je ze in je Bloxs-omgeving hebt beheerd.

Power BI

Voor onze BI-oplossingen maken wij gebruik van Power BI van Microsoft. Power BI wordt wereldwijd aangeboden als visual analytics software. Power BI voorziet gebruikers in de groeiende behoefte aan rapportage en visuele self-service analyses, waarbij gebruik gemaakt kan worden van data uit verschillende bronnen.

Wil je meer over BI weten? Neem contact op met een accountmanager.

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties