We zijn trots op onze klanten

Geen organisatie is hetzelfde, maar ze hebben één ding gemeen…

1 / 212

Magis Real Estate verlaat PROVADA met Gamechanger award voor Data-Analytics

Magis Real Estate verlaat PROVADA met Gamechanger award voor Data-Analytics. Hogere tevredenheid en langer verblijf huurders dankzij data. De beschikbare data stellen Magis Real Estate in staat om hun concepten te verbeteren en aan te laten sluiten bij de behoeften van de huurders.
Data worden gebruikt om het woongeluk van de bewoners te optimaliseren en

FIT Vastgoedbeheer wint Gamechanger Award voor hyperautomation tijdens PROVADA

FIT Vastgoedbeheer wint Gamechanger Award voor hyperautomation tijdens PROVADA. Het bedrijf maakt gebruik van Artificial Intelligence en Robotisering om vastgoedprocessen te automatiseren, waardoor tot wel 100% tijdwinst kan worden behaald. FIT Vastgoedbeheer is gegroeid naar 2000 contracten en heeft Bloxs-software geïmplementeerd om het vastgoedbeheer te stroomlijnen en te automatiseren.

Professionaliseren door digitalisering

Riva Rentals is sinds 2009 actief als vastgoedspecialist. Het Rotterdamse bedrijf begon als verhuurder van woningen voor havenarbeiders en is nu marktleider in expat- en studentenhuisvesting. Hun succes is te danken aan hard werken, ontzorging van verhuurders en automatisering. Riva Rentals is nu internationaal en heeft grote ambities voor de toekomst, aldus algemeen directeur Priscilla

HouseHunting vereenvoudigt ondertekenproces met Evidos

Constant schakelen tussen verschillende systemen is niet ideaal. “Ik wil het liefst alles in één systeem kunnen afhandelen”, zegt Joeri van Geene, DGA en Franchisegever van verhuurmakelaar HouseHunting. De integratie van Evidos in de vastgoedbeheersoftware van Bloxs bespaart hem dan ook veel tijd.

Punt Beheer tilt accountancy naar hoger niveau

Al jaren werkt Punt Beheer aan een stabiele portefeuille. Met name met vastgoed in Noord-Oost Holland en West-Friesland. Hierbij proberen ze wel de randstad te mijden. René de Jong stapte een aantal jaar geleden Punt Beheer binnen…

Biloxi Vastgoed heeft unieke positie

Vastgoed aankopen, renoveren en vervolgens weer verhuren, dat is de main focus van Biloxi Vastgoed. Naast de herontwikkeling van vastgoed, houdt Biloxi zich ook bezig met vastgoedbeleggingen en er is een dochteronderneming die gespecialiseerd is in vergunningsaanvragen. Nadat zijn vader Biloxi Vastgoed heeft opgericht, heeft Nico van Ruller zes jaar geleden de directie van Biloxi

Dunavast geeft vol gas met ‘toekomstgericht’ vastgoed

Dunavast is nog een jong bedrijf. “In 2007 ben ik met Dunavast gestart”, vertelt CEO Aart-Jan Verdoold. “Toentertijd nog onder de vleugels van GREEN Real Estate. Vorig jaar is de afspraak gemaakt dat ik fulltime aan de slag ga bij Dunavast. Sindsdien zijn we volledig zelfstandig, hebben we een nieuw team en opereren we vanuit

AMfield maakt vastgoed tastbaar voor iedereen

AMfield biedt strategisch vastgoedmanagement. Per eigenaar willen ze het rendement optimaliseren en dat doen ze door middel van operationeel vastgoedmanagement. René Jansen heeft in 2015 AMfield opgestart.

Stuworld droomt van een geautomatiseerde vastgoedwereld

Stuworld is begonnen als partij die woningen van een projectontwikkelaar verhuurde en beheerde. “In het begin was het heel makkelijk, we waren in feiten onze eigen klant”, vertelt Tommy Nederhof, managing director bij Stuworld. In de afgelopen 5 jaar zijn er meer dan 3.000 woningen ontwikkeld die Stuworld beheerde.

Hoe FIT Vastgoedbeheer de sterke groei faciliteert

FIT Vastgoedbeheer, onderdeel van KlokGroep, regelt het beheer van ca. 800 woningen en 400 overige objecten voor vastgoedbeleggers. Elke beheeropdracht, klein of groot, is maatwerk. Door de forse groei van de beheerportefeuille is er vorig jaar nieuwe software voor het vastgoedgoedbeheer geïmplementeerd.

Scroll naar boven

Even binnen kijken?

Heb je vragen of wil je een gesprek met een accountmanager:

Gegevens voor jouw demo account:

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties